nerdeyse 3 yillik bir iliskimiz var ve universiteden oturu uzak mesafe iliskisi yurutuyorduk. derslerinin cok yogun oldugu bir gun yurda gittiginde bana dusa girip dizi izleyerek uyuyacagini soyledi, interneti de az oldugu icin diziyi indirmis internetini kapatarak izleyecekmis. biraz vakit gectikten sonra nedense bi konum uygulamasina bakmak istedim ve baktigimda disarda oldugunu gordum. en az 20 kez aradim sayisiz sms attim cunku wp interneti kapaliydi. asla geri donmedi, o sirada annesiyle de iletisime gectim onun ve babasinin da telefonlarini acmadi. yaklasik 1-2 saat sonra bana yazdi ve yeminler etmeye basladi. sozde yeni uyandigi icin ondan anlik olarak bir fotograf atmasini istedim ve asla uyumus gibi gpzukmuyordu yuzu, gozleri sis degildi saclari yeni yikanmis olmasina ragmen asla kabarmamisti ve hatta yapilmis gibi diken diken gozukuyordu. 3 yildir tanidigim bir insan ve tabii ki yeni uyandiginda nasil gorundugunu adim gibi biliyorum. onun bana soyledigi sey suydu: ben uyuyordum telefonum yere dusmus oda arkadasim (kykda kaliyor) disari cikacakmis ve benim telefonumu kendi telefonu zannedip almis, bunu dolmusa bindiginde fark etmis, cebine koymus bir daha da telefona hic bakmamis. benim kafami karistiran durumlar sunlar:cocuk yaninda iki telefon oldugunu nasil fark etmedi, yurttan cikarken bulusacagi arkadaslariyla hic mi haberlesmedi (telefonu hic mi eline almadi yani) telefonun kilifindan, agirligindan ve sevgilimle ikimizin oldugu duvar kagidindan olayi nasil anlamadi, +20 arama, sayisiz mesaji nasil hic fark etmedi (soyledigine gore telefon sessizdeymis). ayrica ben ona artik egri otur dogru konus bak her sey ortada artik bana neden bunu yaptigini acikla lutfen gibisinden bir konusma da yaptim ama asla kabul etmedi ve ben de ona yurda girerken okuttuklari parmak izini gostermedigi surece inanma imkanimin olmadigini soyledim. o anlik sinirle kendi konumumu kapattim sonrasinda bir baktim o da kapatmis. onun yerinde olsaydim ve olay onun anlattigi gibi bir seneryoda yasanmis olsaydi ben o konumu kapatmaz, inadima acik tutardim benim saklayacak hicbir seyim yok izlenimi vermek icin. ben ona en son artik dayanamadigimi ve uzaklasmak istedigimi soyledim ve bunun uzerine bana 2 bucuk gun boyunca asla yazmadi, iletisime gecmeye calismadi. ben yine eger onun yerinde olsaydim kendimi kanitlamak icin kicimi yirtardim, o parmak izi kayitlarini alamasam bile tek carem konusarak ikna etmek oldugu icin asla susmaz surekli ikna etmeye calisirdim. bugun aksam artik bir kesinlik olusmasi icin ona bir mesaj attim, ona inanmadigimi ve en cok da cabasizliginin beni uzdugunu, artik her sey icin cok gec kaldigini soyledim. o da bana yapmadigim bir sey icin cabalamak sucumu kabul etmek olurdu, yalniz kalmak istedigini dusundugum icin sana ulasmadim tarzinda bir mesaj yazdi. ben de kanitlamak icin de cabalamadin kusura bakma ama bence ikisi de ayni sey, kaybetmekten korkmayisin da bana her seyi acikliyor yazdim ve bu mesajıma bir saat bakmadi 2 kez aradim acmadi ve sonunda engelledim beni o 1 saatin sonunda aradi ve disarda oldugunu odev yaptigi icin gormedigini (bu arada asla derslerini onemseyen, odev yapmak icin disari cikacak ve sevgilisi ondan ayrilirken carsambaya yetisecek odevi pazar gunu yaparken deli gibi odaklanip telefona bakmayacak birisi degil normal sartlarda) telefonun sarjda oldugunu soyledi ben de tekrardan ona inanamayacagimi ve bittigini soyledim. cok ayip ediyorsun yaziklar olsun bana bir gram guvenmiyorsun vesaire dedi. iliskiyi o sekilde bitirdim bu arada iliskimiz cok toksikti ve cok kuruntulu, kisitlayici bir insandi. sizce soyledigi seylerin gercek olma ihtimali var mi?
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler