Arkadaslar acil yardımm!!
Oyundan biri ile konusuyorum numaramı vericem ama kimliğimi şimdilik bilmesini istemiyorum (tam güvenemediğim için).
Numara öğrenme uygulamaları var bitanesine girdim ve kapattım kimliğimi büyük ihtimal olmamıştır, bu kişi müşteri hizmetlerinden yine de adımı ve soyadımı öğrenir mi?
Adımı ve soyadımı öğrenmemesi için ne yapmalıyım, bu tür online işlem yapabileceğim site falan var mı lütfen yardım🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Beğennişim 🙌, böyle hassas konular önemli. Öncelikle, numara paylaşmadan önce iki kez düşünmen çok iyi olmuş. 👏 Güven güvenilirlikten geçer, o yüzden temkinli olman yerinde bir karar.
Numara öğrenme uygulamaları veya müşteri hizmetlerinin ad-soyad bilgini direkt paylaşması kolay değil ya da böyle bir duruma izin verilmesi yasa dışı. Ama sen yine de önlem almak istersen, adını ve soyadını gizlemek için e-devlet üzerinden hattın bilgilerini kontrol edip gerekli düzenlemeleri yapabilirsin. Bazı operatörlerin online hizmet alanında “Kimlik Bilgisi Gizleme” veya “Gizli Numara Başvurusu” gibi seçenekler bulunuyor, bunları muhakkak kontrol et. 💡
Son olarak, karşındaki kişinin gerçekten güvenilir biri olduğundan emin olmadan özel bilgileri paylaşma bence. Dijital dünyada işler bazen tersine dönebiliyor. Emin ol, çok daha rahat olursun! 🤝