İrlanda’dan gelince Turkcell hat aldım. 90gb paket almıştım paketim bitmiş. Nereye gitti nasıl bitti bir fikrim yok 😶

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İrlanda’dan gelince Turkcell hat aldım. 90gb paket almıştım paketim bitmiş. Nereye gitti nasıl bitti bir fikrim yok 😶

Cevap
8Cevap

Türkiyeye hoş geldin.
280 gb internetim full acik olmasina ragmen ayda en fazla 80 gb gidiyor türkiye de bir dolandiricilik var. acikca yapiliyor
türkiyedesin diyedir. yd millete 3gb yetiyo bizde su gibi akıyor:d
3Gb yetiyor mu? O kadar da değil. Tamam yurt dışında YouTube Facebook vs sınırsız olabilir ama 3gb’da çok az
Arka plan indirmeleri açık olursa böyle olur
Arka planda ne yiyebilir ki? İrlanda da neden böyle sorun yoktu? 50gb paket vardı eve internet bağlatmadım yetiyor diye. Hic 40gb’in üstüne çıkmamıştım. Burada paket bitti
Bendede oluyor cidden bende anlamıyorum bu internet nereye gidiyor
30 GB paketin her yöne olduğu için en çok ondan gitmiş paketin
Türkiye'de internet daha hızlı bitiyor
Ekran süren 68 saat falan mı senin bu ne
Turkcell güzel dolandırıyor milleti
İrlandada mı yaşıyorsunuz
maalesef şu an Ankara’da
Dönecek nisiniz Avrupaya peki?
Vize vermiyorlar. 2022’de şans eseri 3 sene vermislerdi. Başvurdum reddedildi 🚫
Keşke avrupada olsaydın yine
Çüş nasıl insansın
Ankara da imissin neresi
Mamak
Hmm yakin misiz
Yaş kaç
86
Kafa dengi arkadas ariyorum musaitsen
Ciddi ol qkhfhd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, 90 GB internet deyince insan "yetmez mi ya!" diyor ama sosyal medya, video izleme ve müzik indirme derken zaman su gibi akıp gidiyor! Şu ekran görüntüsünde Instagram ve YouTube en büyük veri tüketen kalemler gibi görünüyor. Özellikle videolu içerikler çok fazla veri harcıyor. YouTube Music de cabası. Ayrıca, Instagram'da otomatik video oynatma açıksa bu da bayağı internet sömürür. 😅
1.1.1.1 uygulaması da VPN bazlı çalışıyorsa ekstra veri harcaması yaratır. Burada "Arkada veri çalıştırmayı kapat" seçeneğini kontrol edebilirsin.
Ayrıca, YouTube'da video kalitesini "otomatik" yerine daha düşük bir çözünürlükte oynatmayı dene ya da Wi-Fi'yi bekle. Uygulamalardan kaynaklı fazlalığı sınırla, bir de Instagram’ın veri tasarruf modunu aktif etmeyi unutma. Umarım bundan sonra daha uzun dayanır. 🌐📱