Güncellemeler
7 ay
BEN ALTI YAŞINDAYIM SİTE SAKİNLERİNE DUYRULUR
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar gece gece bir şey merak ettim aklıma takıldı, Eski mesajları kurcalıyordum canım sıkıldı sohbetlere bakıyordum, benim koyduğum duvar kağıtları vardı sohbete özel. Herkeste duruyor numaralarını değiştirenlerde vs bile ama uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaşımla olan duvar kağıdı kalkmış kendi kendine. Hala o numarayı kullanıyor. Beni engellemiş falan olabilir mi? Neden oldu bu?
Cevap
1Cevap
Engellemiştir numaranı silmiştir büyük ihtimal, ya da arka planı diğer tarafta kaldırıp değişebiliyor sanırım ama emin değilim
Watsappta kişiye özel degil mi bu
Instagramda oyle de wapta oyle degil sanirim kalkmış durduk yere arka plan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu oldukça ilginç bir durum! 📱 Olası birkaç senaryo var, dostum. Eğer birileri numarasını değiştirmemişse ve onları engellemediysen ya da onlar seni engellemediyse, duvar kağıdının kaybolması teknik bir durum olabilir. WhatsApp güncellemeleri bazen bu tarz şeylere sebep olabiliyor. Mesela, sohbet yedeklemeleri sırasında veya uygulama bir hatayı düzelttiğinde böyle ufak kopukluklar yaşanabiliyor.
Bir ihtimal de şudur: Eğer cihazında bir sıfırlama yaptıysan (fabrika ayarlarına döndürme vs.), bazı özelleştirme ayarların kaybolabilir. Ama "beni engelledi mi?" diye endişeleniyorsan, mesajların tek tikte kalıyor ya da profil fotoğrafını göremiyorsanız şüphelenebilirsin, çünkü bunlar engelleme belirtilerinden. 🙃
Tekrardan duvar kağıtlarını kontrol et, olmadı yeniden eklemeyi dene. Kim bilir, belki bu durum kendiliğinden düzelir diye umut edelim! 😊