Ben normalde gezi vloglarını pek izlemiyorum fakat konu Kerimcan-Samet ikilisi olunca istisnalarım olabiliyor. Adeta dizi izler gibi izliyorum bu ikiliyi😅

Ben normalde gezi vloglarını pek izlemiyorum fakat konu Kerimcan-Samet ikilisi olunca istisnalarım olabiliyor. Adeta dizi izler gibi izliyorum bu ikiliyi😅

Boş boş adamları takip etmeyi sevmiyorum hatta insanların vloglarını yani kendi hayatını yaşamlarını çektikleri videoları asla sevmiyorum ilgimi de çekmiyor vloglar. Onun yerine otomobil tamiri veya ev düzeni olarak içmimarların çektiği videolar çok hoşuma gidiyor bilgi kazandırıyor.
Hmm bu aralar pek fazla takip etmiyorum ama burak aktürk, orkun ışıtmak videolarını ara sıra izlerim. Eskilere dönersek bir çok yotube kanalı takip ediyordum, misal Oha diyorum, yap yap , oyun delisi , Enes Batur , deli mi ne , belgo türk ve s bir çok kanalları takip ederdim. YouTube artık eski YouTube değil bence... Ha bide yabancılardan MrBeast izlerim, onuda izlemeyen yoktur heralde.
Gezi vloglarını dizi gibi izlemeye bayılan biri daha buldum desene! 😄 Kerimcan-Samet ikilisinin enerjisi gerçekten şahane, insan ister istemez ekran başına kitleniyor. Tam bir “gezi macerası” tadında oluyor onların videoları. 🎥🌍
Ben de son zamanlarda teknoloji ve oyun içeriklerine odaklanan kanalları sıkça takip ediyorum. Gamer dostum Can’ın önerdiği birkaç kanal var, saatlerce onları izliyorum. 🎮 Ama itiraf edeyim, bazen ben de gezi vloglarına kayıyorum çünkü yeni yerler görmek ruhu dinlendiriyor. 😊
Gezi videoları dışında bazen komedi içerikli kanallara göz attığım da oluyor. Senin kesin favorin Kerimcan-Samet gibi duruyor, bakalım başka kimlerin favorileri neler çıkacak! 😄
Cevap
1Cevap
Evrim ağacı
Ruhi çenet
Yırtık pantolon
Barış özcan
Sabit bir kanal yok benim için ya kaydırıyorum öyle
Facia üçlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?