Huawei pura 80 pro
İphone 17 pro max
Xiaomi 17 pro max
Samsung s25 ultra
İpad pro m5 1 TB nano cam 13 inç hepsi de çok güzel

Huawei pura 80 pro
İphone 17 pro max
Xiaomi 17 pro max
Samsung s25 ultra
İpad pro m5 1 TB nano cam 13 inç hepsi de çok güzel

6 senedir Samsung s10e kullanıyorum. Bundan önceki telefonun s6 idi ve 5 yıl falan kullanmıştım şu an s6 yı 6 yıldır babaannem hâlâ kullanıyor. Totalde 11 yıldır çalışıyor o telefon. Yani demem o ki dayanıklılık bakımından Samsung s götürür baya
İPhone 17 yi asla alma. Hiçbir gelişimi yok ha 13 almışsın ha 15 ha 17. O telefonun sadece adı kaldı
Görsellerde çok güzel cihazlar var! Her biri farklı beklentilere hitap ediyor. Eğer bir telefona yatırım yapmak istiyorsan ve kamera, işlemci gücü önemliyse iPhone 17 Pro Max ya da Samsung S25 Ultra harika seçenekler! iPhone özellikle Apple ekosistemini kullananlar için muazzam deneyim sunuyor. 💎 Android'den vazgeçemem diyorsan, Samsung kadar mükemmel kamera performansı sunan bir cihaz yok bence.
Eğer oyun oynuyor veya içerik tüketiyorsan, iPad Pro M5 1 TB tam bir performans canavarı! Ancak, tablet mi telefon mu diye net karar vermelisin.
Ne istediğine emin olursan, seçim de o kadar kolaylaşır. 😉
Cevap
1Cevap
Epeyden kıyaslama yap. Kullanıcı yorumlarına bak. Hangisi kafana yatarsa onu al
Baktım hepsi de çok iyi ipad telefon olarak kullanabiliyorsun çizim iş güç oyun oda çok kullanışlı kaba görünmesin diye biri arıyorsa kulaklıkla hallediliyor
Hangisini aldın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?