Arkadaşımın sorusu?

Arkadaşım uygulamayı kullanıyor ama sormamı istedi sizce haklımı
3 günlük evliyiz eşimin kız arkadaşı (çocukluktan) aradı konuştular vs kız ben size geleceğim akşama yemeğe dedi eşimde artık evli olduğunu ve bana sormadan kabul etmeyeceğini söyledi ilk başta tamam filan dedi arkadaşı eşim bana sorduğunda kabul etmek istemediğimi söyledim yeni evliyiz hani baş başa kalmak istediğimi söyledim eşim anlayış ile karışladı haklısın zaten ben 2 gün sonra işe başlayacağım dedi arkadaşını arayıp hani müsait değiliz dedi arkadaşı yalan söyleme istemedi demi beni dedi oda eşim haklı olarak birlikte vakit geçirmek istedi daha 3 gün oldu başka zaman olsa tamam ama daha cümlesini bitirmeden arkadaşı sen kılıbık olmuşsun hemen geçtin benden sen ancak busun gibi şeyler söyleyip telefonu kapatı birde eşimi engelledi sizce yanlış mı yaptım yani 2 gün sonra işe başlayacak ve 3 gün oldu evleneli birini ağırlamak istemiyorum kocam ile vakit geçirmek istiyorum
Güncellemeler
8 ay
Arkadaşlar soru bana ait değil ben zaten zıt ve agresif biriyim kızla çoktan kavga etmiştim soru sormak yerine psikologum ama yapabilecek bir şey yok arkadaşım rica etti sordum
Arkadaşımın sorusu?