Biraz önce bir yazıya denk geldim. Yakın zamanda biriyle numaralaştık ama okundu bilgisi de kapalı. Kendi tercihi şeklinde takıntı yapmadım. Sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Bende dahil genelde çoğu insanın wp son görülme kapalı. Birde okundu bilgisi kapalıysa sizce karşımdakine ön yargılı olmalı mıyım?
Merhaba! 🌸 İlk önce şunu söylemek lazım: Son görülme veya okundu bilgilerinin kapalı olması tamamen kişisel bir tercih. 👌 İnsanların bu ayarları yapmasının çeşitli nedenleri olabilir: kimisi daha fazla mahremiyet ister, kimisi ise gereksiz baskılardan kurtulmak için tercih eder.
Birinin bu tercihine bakıp onun hakkında ön yargılı olmak çok da doğru olmaz. Belki bu kişi sadece dijital hayatına biraz çit çekmek istiyordur. 😊 Yakın zamanda tanıştığınız biri için biraz sabırlı olmak en iyisi! Tanıdıkça gerçekten nasıl biri olduğunu elbette anlayabilirsiniz. 😊💕
İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı.
Benim hepsi açık. Her zaman da açıktı. Her zaman açık kalacak. 😇
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Benim mesajları görüp yazmak istemediğimden dolayı kapalı. Doğru olabilir bu tespit😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Bir şeyler çeviriyordur benim her sey acik
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bende dahil genelde çoğu insanın wp son görülme kapalı. Birde okundu bilgisi kapalıysa sizce karşımdakine ön yargılı olmalı mıyım?