Bu ne yapmaya calışıyor derdi ne?

Biz viyanada yaşıyoruz 3 ay aynı evde yaşadık ev arkadaşıydık ya benden hoşlanıyordu, o turkiyedeki sevgisiyle telefonda aşk yaşıyordu bide.8 ,9 yıldır almamış onu sevse alırdı ya bence , biz 3 ay bişey yapmadık aynı evde sonra beraber olduktan 2 gun sonra evi terk ettim.. arabada evee gidiyoruz kız ısrarla arıyor buda yanımda acıp kıza hesap verdi , beni kaybetmeyi göze aldı kac senelik toksik uzun ilişkileriymiş kopamıyor kızdan yeter artık dedim evden cıktım bende şimdi de 3 ay sonra engelimi kaldırdı kasımın başında dogum gunm yaklaşınca 17 kasom dogum gunumdu.18 kasımda bende WhatsApp'tan engelini kaldırdım onun, ama 19 kasımda ordan yazmadı snapchatan yazmış bide istek atmış kabul ettim sen bu adresten kaydını sildirmeidnmi sana mektup gelmiş ceza hemen gel al yoksa faiz bınıcek diye yalan soyledi ve gecmiş konuları acıp kavga eti benle bende kufur ettim tekrar engeledi beni wp dan ama ben snaaptan yazmaya başladım orada da kavga ettik ama ordan engelemedi beni sonra numaradan aradım ertesi gunu ve eve gittim mektubu almaya hic konuşmadı verdi ve ayrı yollardan yürüdük apartmanın onunden , ve o bahaneyle yine WhatsApp'tan engelimi kaldırdı dun gece. Bide Bana mektubu verdiğinde apartmandan birlikte çıktık Ben sağ tarafa kıvırıldım ve ışıkları bekledim karşıya geçmek için Ali de sol tarafa dümdüz gitti yollarımız ayrılmıştı , Daha sonra ben telefonda mesaj yazıyordum sol tarafıma bir baktım yanımda Ali'yi gördüm ikimizde ışıklarda bekliyorduk bir anda yanımda oldu sola baktım oda yanımda ışıkları bekliyoruz karşıya geçmek icin?
Bu ne yapmaya calışıyor derdi ne?