Bence çok rahatsızlık verici bir durum. Her saniye birinin şuna bak buna bak diye bir şeyler göstermeye çalışması. Ben çok bunaldım bu durumdan. Ama insanları kıramadığım için mecburen izliyorum.

Bence çok rahatsızlık verici bir durum. Her saniye birinin şuna bak buna bak diye bir şeyler göstermeye çalışması. Ben çok bunaldım bu durumdan. Ama insanları kıramadığım için mecburen izliyorum.

Hayır çok itici herkes benim sevdiğim baktığım şeyi görmek izlemek zorunda değil aynı şey banada yapılsın istemem bunu ortak bi konuda kısa süreli yapabilirim anca
Kesinlikle öyle
Evet sıkıcı bir durum. Ona şöyle bir tavsiye verebilirsin. Telefon ekranını televizyona yansıtsın. En azından telefon ekranına bakmak zorunda kalmazsın.
Kesinlikle haklısın, bazı insanlar bu konuda biraz fazla ısrarcı olabiliyor. Özellikle bir şeyi göstermek için dakikalarca açıklama yapmaları bir hayli yorucu olabiliyor. 🙈 Ama sanırım bu, insanlarla bağ kurmanın bir yolunu bulmaya çalışmalarından kaynaklanıyor. Senin yerinde olsam nezaketle izlemeye çalışır, uygun bir anda başka bir konuya geçiş yapardım. Kibarca rahatsız olduğumu hissettirmek de bir seçenek olabilir. 😊
Cevap
16Cevap
Komikli kedi videosu ile darlarım
Hayır çalışmam
Güzel
en gıcık olduğum şey bazen kardeşim musallat oluyo ama onu seviyom :d
Hiç çalışmam, gönderirim kendi telefonundan izlesin
Eskisi kadar sosyal medyada takılmıyorum şükür ki. Maruz kalmıyorum dolayısıyla.
Hayır, sadece kişi bilgi sahibi ise bi baksan mantığı ne gibi sorarım o da nadiren.
İnsanları sıkmayı sevmem. Yanımda izletmek yerine gönderiyorum. İzlemek isteyen izlesin.
Hayır bunu hiç yapmam kendisine atıyorum izlesin diye
Yani öyledir ama teli göstermektense videoyu atmak daha iyi
Evet öyle
Çok itici ya. Başkasının özel eşyasını almak dokunmak bile bana göre değil
O da kapsıyo söylediklerimi
Ahahah. Olmadı mı 😅
Yaa ben soruyu tekrar okuyunca çok alakasız bir cevap verdiğiimi anladım ama iş işten geçmişti 😂😂 hatta hala gülüyorum kendime. 😂😂
Teşekkür ederim anlayışına:))
Evet ama sık değil instada komik video gorursem onu gösteriyorum
Hayır. Her saniye değil tab2.
Ama, aradabir oluyor
Hayır. Ama izletmemeye çalışıyorum :D
bende ona bir şeyler izletirim gider :D :D
Hayır, çok rahatsız edici bir durum.
Hayır en nefret ettiğim şeydir
Hayır sevmiyorum bunu
Hayır benlik değil
Hayır zaten sosyal medya hesaplarım yok pek
Yok mümkünse telefonumu ortaya çıkarmam bile