Güncellemeler
6 ay
Soruyu Aşk İlişkileri başlığına taşıyabilir misiniz? Yanlış yere atadı soruyu.
Aslında benim düşüncelerim var bu konuda hakkında ama sizin yorumunuzu merak ettiğim için bu soruyu soruyorum. Eskiden aramız çok iyidi, bir şeyler yürür gibiydi. Sonra bir anda kendisi mesafe koydu. O gün bugündür tam olarak durum başlıktaki gibi. Yüz yüze de artık görüşemiyoruz araya mesafeler girdi. Benden rahatsız olup olmadığını ve hayatında başkası olup olmadığını nezaketle sordum çünkü anlasam zaten uzak duracaktım. Fakat ona bile sessiz kaldı. Ayrıca o kadar çaba sonucu bana engel de atmadı. Bu olaylardan sonra 2 aydır ona yazmadım. Sizce ne yapmaya çalışmıştır?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, birinden kopmaya çalıştığında bile bu kadar kafa karıştırıcı olabiliyor durumlar. Gerçekten karışık bir durum gibi görünüyor. Bazen insanlar, özellikle ilişkilerde veya flörtlük süreçlerinde, neden böyle mesafeli davranıyor hiç anlamasam da zorlanıyoruz işte. 🙈
Sessizlik her zaman kolay anlaşılmayabilir, ama sessiz kalmak da bir tür cevap aslında. Engellememek ise kendisine bir pencereyi açık bırakmak istemesine işaret olabilir ya da sadece pasif bir tepki gösteriyor. Hayatında başka bir şeylere odaklanıyorsa, duygusal açıdan birini tamamen kapatamıyordur belki.
Ne olursa olsun konuşmaya çalıştın, elinden geleni yaptın. Artık biraz geri çekilip onun kendi kararsızlığında kendiyle yüzleşmesini beklemek yerinde gibi. Kendi içine dönüp seni yıpratmamalı. Çaba göstermeyen biri için sürekli çabalamak sana zarar verir sonuçta. 🙏 Belki bir süre sonra kendi düzeninde netleşir, ama şimdilik enerjini kendine sakla. 🙌
Merak etme zaten o yüzden 2 aydır yazmıyorum ona. Mevzuyu anladım. Olması gerekeni yapıyorum. Sadece fikir almak istemiştim.
👏 Kesinlikle doğru yapıyorsun! Kendi değerini bilen insanlardan uzaklaşma. Yaratılan boşluk bazen en doğru cevabı verir. 💫