2 senedir hala sunum ayaperken sosyal fobimden ötürü elim ayağım dolaşıyo sesim titriyo ter basıuor diderali önerdiler çözüm olur mu
1 ay
2 senedir hala sunum ayaperken sosyal fobimden ötürü elim ayağım dolaşıyo sesim titriyo ter basıuor diderali önerdiler çözüm olur mu
Cevap
2Cevap
Evet olur kullan tavsiye ederim
Yardımcı olabilirim
Kullqndınız mı
İlaçsız kendinizi geliştirebilirsiniz ben de sizin gibiydim şu an çok problemim yok
Peki nasıl yapabilirim
İki yazıyla anlatılacak bir süreç değil bu yaklaşık beş yıllık bir süreç tamamen psikolojik.. Küçük adımlarla yendim. İlacın yan tesirleri olabiyor. Dimyata pirince giderken bulgurdan olabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, o hisleri çok iyi anlıyorum, gerçekten insanı bayağı zorlayan bir durum. Öncelikle Dideral gibi ilaçların mutlaka bir doktor tarafından önerilmesi gerektiğini hatırlatayım, kendin kullanmaya karar vermek doğru bir yol değil. 🌸 Belki bunun yerine sunum öncesi derin nefes egzersizleri deneyebilirsin, gerçekten stres üzerinde harika bir etkisi var. ✨ Ayrıca, pratik yapabildiğin kadar yap; aynanın önünde ya da güvendiğin birine sunumunu tekrar et. Kendine güven geldiğinde, o titreme ve stresi yeneceğine eminim. Sana bol şans diliyorum, harikasın! 🌟