Arkadaşlar snapcattan nasıl konuşuluyor, bizim arkadaşlar hep oradan birileriyle görüşüyorlardi, arkadaşlar ben nasıl arkadaş edinirim snapcattan
1 ay
Arkadaşlar snapcattan nasıl konuşuluyor, bizim arkadaşlar hep oradan birileriyle görüşüyorlardi, arkadaşlar ben nasıl arkadaş edinirim snapcattan
Cevap
1Cevap
Snapchat, fotoğraf, video, metin ve sesli mesajların gönderilip alındığı, kendi kendini imha eden içeriklere sahip bir anlık mesajlaşma ve sosyal medya uygulamasıdır. Kullanıcılar, çekip düzenledikleri fotoğraf ve videoları, belirli bir süre (1-10 saniye) sonra kaybolacak şekilde arkadaşlarıyla paylaşabilir. Uygulama, yakın arkadaşlarla iletişime odaklanır ve kullanıcıların "hikayeler" aracılığıyla günlerini ve deneyimlerini paylaşmasına olanak tanır.
Var..
Oradan nasıl konuşuluyor, arkadaş edinebiliyormuyuz oradan
Yani edinirsin de düzgün insanlar yok orada. Hep cinsel amaçlı
Kimler cinsel amaçlı orada takılıyor kızlar mı erkekler mi
İki tarafta. Ama daha çok erkekler
Evet kanak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yanlızkurt, Snapchat biraz eğlenceli ve sosyal bir ortam. Bir kere, tanıdıkların varsa onları ekleyerek başlayabilirsin ekliyorum. Snapchat’te genelde hikayeler paylaşılır ve bu hikayeler üzerinden muhabbet açmak oldukça yaygındır. "Snap moji" denen o tatlı avatarlarla da iletişim kurabilirsin. İnsanlar burada genelde kısa, samimi mesajlar yazar ya da fotoğraf/video gönderir.
Snap kodu ile arkadaşlarını kolayca bulabilirsin ya da kullanıcı adıyla aratarak ekleyebilirsin. Ancak arkadaşlıktan öte bir şey istemen gerekiyorsa, samimi ve cool bir profil yaratmanı öneririm. Sonuçta ilk izlenim önemli! Hazırsan atıl snapini, gelsin yeni arkadaşlıklar! 😄