Engellemiş Wq den sonra ınstadan çıkıp ama reals atıyor dün ordanda engelledi ama numarada engellemedi sizce kafasında ne var?

İnstagramdan bir kızla tanıştım konuştuk her şey güzel sonra flört aşamasına geldi bi ilişkiye başlanmadan önceki halimizdi öyle söyleyim kız bana ilk tanıştığımızda dedi ben denerim insanları diye beni denedi o anlamda derken ne demek istediğimi anlamışsınızdır hangi anlamda denediğini bende onun kafasıyla gidip bende onu denedim onun dediklerine ayak uydurdum onun kafasında gidip bende onu denedim sonra akşam eve geçince görüntülü aradım canı sıkkın bir şekilde konuşuyordu soruyordum söylemiyordu bir arkadaşımla tartıştım filan diyip geçiştirdi sonra meğersem benim öyle birisi olduğumu düşünmüş o yüzden ben ona açıklamamı detaylı bir şekilde yaptım bende seni denedim öyle birisi olsaydım bunları bunları yapardım vs filan ama doğal olarak inanmadı sonra wq den yazışmaya devam ettik ve bunları yazışırken söyledim bu arada görüntülüden sonra arıcam seni dedi kapattı aradan 15 dakika sonra benimle konuşmak istemediğini muhatap olmak istemediğini konuşmamızı kesmek istediğini yazdı bana aramadan ben ondan sonra o söylediğim açıklamaları yaptım biraz konuştuk işte Wq den beni engelledi sonra instagramdan takipten çıktı bende çıkardım onu takipten o çıkınca ama bana reals videosu atıyordu sürekli konuşmak istemeyen kişi neden bunları yapar ki bende ona attım o abana atıyor ben ona atıyorum filan en son gece ben görüntülü aradım instadan ordanda telefonu açtı ne var dedi öyle diyince bende yüzüne kapattım sonra bana yazdı benim sana yaptığımımı yapıp öcünümü aldı dedi suratıma kapatarak dedim yok ben seni insan gibi arayıp konuşmak için aradım sen ne var diye açınca bende sinirlendim dedim öyle ordan biraz konuştuk wq den sonra dün instagramdanda engelledi ama numaramı engellemedi hâla sizce ne yapmaya çalışıyor olabilir hâla deniyormu acaba ya da benden eminmi olmak istiyor veya geri dönüş yaparmı aramız çok iyidi bu arada yeni tanıştıktan bir kaç gün sonra bile saatlerce görüntülü konuşuyorduk eğlenceli bir şekilde bu arada hâla yeni tanışıyoruz diyebilirim 1 hafta olmuyor ya da olmak üzere?
Engellemiş Wq den sonra ınstadan çıkıp ama reals atıyor dün ordanda engelledi ama numarada engellemedi sizce kafasında ne var?