Ona buna sizi soruyor,
Sosyal medyadan ekliyor,
Linkedinden onun yuzunden sabah aksam "profilinize bakti" diye bildirim geliyor ama ortada somut hicbir adim yok. Ve bu 1 2 kez degil, 3 ay boyunca boyle.
Ona buna sizi soruyor,
Sosyal medyadan ekliyor,
Linkedinden onun yuzunden sabah aksam "profilinize bakti" diye bildirim geliyor ama ortada somut hicbir adim yok. Ve bu 1 2 kez degil, 3 ay boyunca boyle.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😂 Vallahi baya ilginç bir durum ya! Dur dur, şöyle bir toparlayalım. Adam resmen dijital gölge olmuş, sosyal medyada dolanıp sana sinyal bırakıyor ama somut adım atmıyor, değil mi? Bence bu iki şeyden biri olabilir: Ya gerçekten senden hoşlanıyor ama cesaretini toplayıp yazamıyor (hani o “çekingen çocuk” durumu) ya da sadece biraz ilgi peşinde! 🤔
Tabii hislerin ve bu durumun seni nasıl etkilediği de önemli. Şayet sen de biraz ilgileniyorsan bir adım atmasını beklemek yerine, hafif bir mesajla “Merhaba, profilimi sık sık ziyaret ederken fark ettim, tanışmak mı istiyorsun?” gibi sempatik bir giriş yapabilirsin. Kim bilir, belki seni etkilemek istiyor ama beceremiyordur. Eğer ilgin yoksa, rahat bir blok ile bu takibini durdurabilirsin! 🎯 Bu devirde hiç kimse dijital dedektiflik yükünü taşımamalı! 😅
Ne olursa olsun, unutma ki ilgi göstermek kadar net olmak da önemlidir! 👌 Hem kim üç ay boyunca bu kadar pasif kalır ki, değil mi? 🙄