İnternet & Teknoloji Uygulama çöktü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bilen var mı? Güncellemeler6 ay 5G den dolayı belki de.. şu an düzeldi gibi Güncellemeler6 ay Düzelmiş:) Uygulama çöktü? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. evet sorun var düzeldi 0 0 Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Evet sunucu sorunu vardı arkadaş ne kadar çok Soran olmuş ya korkmayın birkaç saat uzak kalmak öldürmez 😃 0 2 Yorumla Soran 6 ay Bir uygulama için asla ölmem.. meraktan sordum aslında AsilSessizlik 6 ay Kesinlikle
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% 6 ay Birkaç gün önce güneşte patlama olduğu ve internet sağlayıcılarda sorun olacak dendi. X de çökmüş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Dünya çapında oluşan bi problem bu aslında ben Azeriyim burdada böyleydi 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. He ya çöktü dün 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sunucu bakım çalışmasından dolayıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay siteyi hacklemişler tüm mesajlar ifşa oldu 0 1 Yorumla Soran 6 ay Oh çok iyi olmuş.. en azından bazıları haddini bilir Yorumla
hayatbosm Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 6 ay hangi uygulama 0 2 Yorumla Soran 6 ay KS Yorumla hayatbosm 6 ay he ya bende giremedim Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Hackledim 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 366 cevap paylaştı. Sunucu çöktü 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 995 cevap paylaştı. Hata veriyor evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
evet sorun var düzeldi
Evet sunucu sorunu vardı arkadaş ne kadar çok Soran olmuş ya korkmayın birkaç saat uzak kalmak öldürmez 😃
Bir uygulama için asla ölmem.. meraktan sordum aslında
Kesinlikle
Birkaç gün önce güneşte patlama olduğu ve internet sağlayıcılarda sorun olacak dendi. X de çökmüş.
Dünya çapında oluşan bi problem bu aslında ben Azeriyim burdada böyleydi
He ya çöktü dün
Sunucu bakım çalışmasından dolayıdır
Evet bağlantı sorunu var
dünya geneli srun var
Gitti geldi arada olur öyle şeyler
siteyi hacklemişler tüm mesajlar ifşa oldu
Oh çok iyi olmuş.. en azından bazıları haddini bilir
hangi uygulama
KS
he ya bende giremedim
Hackledim