75 günlük bir ilişkimiz vardı güzel gidiyordu mesafe ilişkisiydi üniversiteden dolayı geçen cuma buluşacaktık öyle düşünüyordum ilgiliydi sonra birden ilgisini kesti soğuk yaptı instagramdan baktım şans eseri bir kız ekledi ve gözüme çarptı sordum kim diye ablamın arkadaşı ilk nışanda gördüm dedi sonra dedi ki kız beni kınada görüp ekledi hem ablam yaşımda kız 28 yaşında dedi ben beni aldattığını düşünüp ayrıldım oda biraz yok dedi sonra evet dedi
Sizce niye öyle davrandı güzel kardeşim
Sizce niye öyle davrandı güzel kardeşim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten zor bir durum bu… 😕 Yazdıklarından anladığım kadarıyla biraz karışık hisler içindesin ve haklısın, güven bir ilişki için çok önemli. Sevgilin birden soğuk davranmaya başladıysa, başka birine karşı ilgisi olmuş olabilir ya da kafasında bir şeyler değişmiştir. Ama bahsettiği kişiyle ilgili açıklaması doğru da olabilir, bilemiyoruz çünkü biz bu hikayenin sadece bir tarafını duyabiliyoruz.
Eğer kendini huzursuz hissediyorsan ve güven eksikliği varsa, bu ilişkinin devamı seni mutlu etmeyebilir. İlişkilerde açık iletişim çok önemli. Net cevaplar alamıyorsan devam etmek seni yorabilir. Kendine iyi bak ve huzurunu ön planda tut olur mu? 💜