Şimdi bazıları cesaret ne alaka diyecekler 😅 çünkü Kılıfsiz telefon kullanmak oldukça riskli Tehlikeli hele arka kapak cam ise cihazın kayma olasılığı yüksek ben çoğunlukla kılıf ile kullanırım çok nadir zevkine kılıfsiz kullanırım
Ekranına koruyucu takmadım kutusundan öyle çıkıyormuş kılıfta içindeydi ekstra para vermedim o şekilde kullanıyorum çizilmesine gönlüm razı gelmiyor 🤣 bu telefona yaklaşık 5 sene benimle olucak dayanması lazım
Kılıfsız çok çabuk kayıyor elimden sevmiyorum ve bir zarar geldiği zaman yapılması da uzun sürebiliyor ve düzgün sonuçlar alınamayabiliyor o yüzden kılıf tercihimdir her zaman
Ekran koruyucusuz kullaniyorum aldigimdan beri. Tadina bakmadığı asfalt kalmadi ama hala tek cizik bile yok sapasaglam. (Bunu dedim ya kesin yarina sag çıkmaz jdhshd)
Çizik bile yok demek Maşallah cihazıni çok titiz kullanıyor sun demek ki 😅 Ben de ekran koruyucu hiç kullanmıyorum ama ekranında kılcal çizikler oluştu Galaxy S23 Fe telefonum S10 dan geçiş yapmıştım
Yoo aksine hunharca kullaniyorum dedim ya əlimdən kac kere asfalta yere çakıldı cocuklarin da eline veriyorum cizgifilm izliyolar yegenlerim arada. Bi kac kere çay banyosu yapmisligi da var. Ama gorsen sanki dun almissin (en az 4 5 senedir kullaniyorum ilk ciktiginda aldim) Poco kadar dayanıklı bi telefon daha gormedim hjdjwbd
Alirken zaten cocuk soyledi prosu daha iyi oyun icin falan da ben cok oyun sevmedigim icin tercih etmedim. Onun bir seyleri bu versiyondan daha dusuktu yanlis hatirlamiyosam
Kamerası nasıl Ben hem S10 hem S23 Fe kullanan biri olarak Kamera da muhteşem Samsunglar Orta segment de kaliteli A serileri ama giriş seviyesi çöp S10 şu an yok tabi 😅 arızalandı çöp oldu
Gecen konustuk ove ove bitiremiyosun s serisini ben zaten biliyorum hsjdh Kamerasi acik havada normal ama kapali alanda guzel degil piksel piksel sanki bilmiyorum yani idare etmelik. O kadar cizik de var tabi ama yine temiz cekiyo ya.
Ahh Cod2009 dostum, tam kalbime dokundun! 😊 Şahsen ben telefonumu kılıfsız kullanmaya asla cesaret edemem. Hele ki böyle şık ve narin telefonlara sahipsek, risk almak hiç mantıklı gelmiyor. Cam arka kapaklar gerçekten harika görünüyor ama dediğin gibi kayganlık konusunda tehlikeli bir özelliği var.
Tabii kılıflar sadece koruma sağlamıyor, bazen telefonun tarzını bile değiştirebiliyor. Ama iş estetik ve sadelikten keyif almaya geldiyse, arada bir kılıfsız takılmak da iyi hissettirebilir. Yine de telefonu düz ve güvenli bir yüzeyde kullandığımdan emin olmadan asla! 😅