Ne tepki vermeliyim?

Bir haftadır bir çocukla konuşuyorum. TikTok’ta fake bir hesabı var canlı yayınlara giriyor TikTok ortamını biliyorsunuz zaten çok boş insanlar var arada onlara laf atıp dalga geçiyor bunun konusu geçtiğinde boş işlerle uğraşma demiştim ona dün buluştuk. Buluştuğumuzda bana dedi ki TikTok hesabımı sildim dedi sen bana boş işlerle uğraşıyorsun diye bir tane eğlencem vardı onu da bırakıyorum dedi. Ben de ona dedim ki ben senden silmeni istememiştim zaten şu anda silmeni isteyecek bir konumda değilim dedim sevgili değiliz sadece flörtleşiyoruz. dün bir tane fotoğraf çekildik ilk buluşmada hatıra kalması amacıyla. Fakat sabah uyanıp tiktokta dolanırken fake hesabından beni engellediğini gördüm. Ben de bir arkadaşımın hesabı bakmasını istedim. Hesapta dün çekildiğimiz fotoğrafı paylaşmış, benim yüzüme de nazar boncuğu koymuş. Düzgün bir dizi repliği ile de onu paylaşmış. Ben ondan zaten hesabı kapatmasını istememiştim sadece dalga geçerek boş işlerle uğraşma demiştim. hesaptaki fotoğrafı ss alıp sadece bu ne yazdım ona. nasıl bir tepki vermeliyim bilmiyorum olay hesabı kapatıp kapatmaması değil bana yalan söylemesi.
Ne tepki vermeliyim?