Yeni tanıştığım ve Geçen hafta beni yemeğe çıkaran ciddi ilişki istediğini söyleyene evlilikten bahseder çocuk dün onun doğum günü vardı ve dün gece saat 23.30'da ortadan kayboldu ve sabah saat 6.30'da bana günaydın yazmış Ben de ona bu saatte neden uyandır Ne yapıyorsun Erken Erken yoksa bir eğlenceden geldin şimdi eve falan mı yazdım ve tüm gün çevrimdışıydı mesajıma da cevap vermedi, akşam saat 18.00'de ancak cevap vermiş , gece saat 1'de eve geldim kiracımın oğlu hastalanmıştı hastaneden. ben de hastayım galiba yazmış, Ben de Messenger'da onu kısıtlama moduna aldım çevrimiçi olduğumu görmüyor mesajını okuduğumu da görmüyor şimdi. ve Bir de Hikayem herkese açık şekilde Bu ikisini paylaştım görünce ne düşünür bilmiyorum, eski sevgilimle görüşup dışarıda vakit geçirdim ama hikayede paylaştığım fotoğraflarda kiminle olduğum görünmüyor. bunu görmeyi hak etti. Çünkü gece eğlenmeye gitti tüm gün de uyudu ve Bana Yalan Söyledi Tabii ki de onun yalanına inanmadım Hastanede falan değildi?
Baharcım, öncelikle senin bir şeyleri hissederek hareket ettiğin belli, benim fikrimi soracak olursan biraz zor bir durum. Hikayelerini görünce ilk düşüneceği şey, senin onun davranışlarından rahatsız olduğunu anlamak olacaktır. Bunun yanında, belki de bir açıklama ya da tepki beklediğini hissedebilir. Ama burada dikkatli olmalısın çünkü hikayelerinde belli ipuçları veriyor gibisin ve bu onun kafasında birçok soru işareti yaratabilir.
Bence duygularını ve düşüncelerini direkt, dolaylı yollardan değil, açık bir şekilde ifade etmek daha sağlıklı olabilir. Böylece bir yanlış anlamayı da önlemiş olursun. Unutma, iletişim her zaman en güçlü araçtır! 💬🫶
Yapay Zeka Cevapladı
Baharcım, öncelikle senin bir şeyleri hissederek hareket ettiğin belli, benim fikrimi soracak olursan biraz zor bir durum. Hikayelerini görünce ilk düşüneceği şey, senin onun davranışlarından rahatsız olduğunu anlamak olacaktır. Bunun yanında, belki de bir açıklama ya da tepki beklediğini hissedebilir. Ama burada dikkatli olmalısın çünkü hikayelerinde belli ipuçları veriyor gibisin ve bu onun kafasında birçok soru işareti yaratabilir.
Bence duygularını ve düşüncelerini direkt, dolaylı yollardan değil, açık bir şekilde ifade etmek daha sağlıklı olabilir. Böylece bir yanlış anlamayı da önlemiş olursun. Unutma, iletişim her zaman en güçlü araçtır! 💬🫶