Ne yapacağımı bilmiyorum artık 😭😭?

5 yıllık bir ilişkim vardı. Akrabaydık ve sürekli ayrıl barış bi ilişkimiz vardı tartışma yüzünden ayrılmak isterdi. Ve ben dayanamayıp yazardım ve barışırdık. Akrabamızdı kendisi ve ailesi daha doğrusu babası beni istemezdi çok önceden dayımla aralarında bir şey geçtiği için. Mesleğini henüz almamıştı o sıralar ve mesleğimi elime alış herseyi düzelteceğim diyordu. Beş yıl boyunca hep sabrettim ve inandım gerçekten evleneceğimize inanmıştım umut bağlamıştım. Bir gün yine tartışıyoruz diye çekip gitti ve ben artık yazmadım çok yorulmuştum olmaz bizden artık diyip. 10 ay boyunca yazmadı ama 10 ay inişlerim kadar toparlandığım da oluyordu sürekli kendimi dışarı atıyordum kafa dağıtmaya çalışıyordum. Son zamanlar artık ne kadar güçlü görünmeye çalışsam da başaramıyordum ama inanıyordum toparlanacaktım yavaş yavaş. Annem dayanamadı tabi halime ona mesaj attı ve neden böyle olduğunu sordu. O da ben ona çok ulaşmaya çalıştım ama numarasını değişmiş sosyal medyasını bulamadım falan demiş ve o gün bana yazdı yazdığı gün barıştık :) Mesleğini eline almış jand. Olmuş eğitimden sonra nişan takacağını falan söyledi 4 ay kadar konuştuk ama yine ufacık bir tartışma yüzüne ayrıldı artık kendimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum onu sevdiğim gibi sevebilir miyim ya da onun beni sevdiği gibi sevilebilir miyim bilmiyorum. Bugün yine yazdım sosyal medyadan engellediğin gibi wp den de engeller misin dedim. Düşman mıyız dedi. Sosyal medyada değiliz ama buradan engellersen mi düşman olacağız dedim bana adım atar belki ama dedim o engelledi. Kendimi ö*dürmek istiyorum ben dayanamıyorum artık hiçbirini haketmedim. Okuyan herkese teşekkür ederim..
Ne yapacağımı bilmiyorum artık 😭😭?