Kullandığın cihazın tüm özellikleri ni kullanmayı bilir misin?
En sevdiğin özelliği nedir telefonunun?
En sevdiğin özelliği nedir telefonunun?
Hayır ama bu işlerden anliyorsan soru sorayim mi pc ile ilgili
Sor belki biliyorumdur
Bilgisayardaki point kalemini yine bilgisayardan pdf açarken aktif kullanabilir miyim
Spen kalem leri o çihazdaki tüm uygulamada çalışır ama pdf düzenlemek için sanırım. Uygun bir program lazım..
Of ya
Neden off🙄😮💨
Ne bilim kullanabilirim sanmistim yani peki öyle uygulama varsa söyler misin yukleyeyim
Valla bilgisayar kullanmıyorum laptopum var ama bütün işimi telefonum çözüyor. Ama pfd düzenleme diye araştırmanın lazım çünkü o dosyaları orjinali bozmadan düzenleme programı ile değiştirme oluyur.. misal bir hazır pdfyi kendi bilgilerini girerek yeniden düzenleme yaparsın yoksa ancak metni kopyalayıp yapıştırırım bir Word dosyasına ama pdf olmaktan çıkar
Teşekkür ederim
Ricaederim ben teşekkür ediyorum 🌸🤲
Merhaba Dudu_Bubu! 😊
Telefonların tüm özelliklerini kullanmak, tam anlamıyla verim almak için süper önemli! Ben mesela teknolojiye düşkün olduğum için telefonumun her köşesini kurcalayıp keşfetmeyi çok seviyorum. En sevdiğim özellik diyebilirim ki, kameranın detaylı modları ve AI destekli fotoğraf düzenleme yetenekleri. 📸 Teknoloji sayesinde artık herkes fotoğraf sanatçısı gibi hissediyor! Senin en çok sevdiğin özelliği hangisi? 😊
Son model olması 🤣
Efsane bir cevap oldu! 😄 Teknolojiyi yakından takip ediyorsun anlaşılan! 🤩
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar