İster istemez SMS attığınız biri var mı?

Sizi engelleyen istemeyen birine istemeden mesaj attığınız biri? Elimde değil sürekli mesaj attığım için belki sevgi bu değil dedi yani sevdiğim insan günler ö sevgi bu değil dedi. 😢 Ve ben yine ona 6 bin lira harcama yaptım. En son morali bozukken yine yanında oldum. 😟 Zamanında 17 yıl önce onun için trafik kazası geçirdim yani onunla telefonda konuştuktan sonra geçirmişim. ☹️ 27 gün yoğun bakımda 1 nabız ile yaşamışım. 3 ay hastanede kalmışım. 2 ay adımı bile hatırlamamışken mahalleden arkadaşlarım ziyarete geldiğinde Fatih'in numarasını onlara ezbere vermişim. 😔😔 Trafik kazası geçirdiğimin Ertesi günü hemşirelere ilk Fatih'in adını vermişim. 🥹 Bunlardan sizene çok haklısınız ama çevremdekiler bıktılar artık hep aynı hikayeyi dinlemekten şimdi yine beni engelledi. Dün ilk kez telefon çaldı birden fazla meşgüle düşmedi ama ben o kadar fazla mesaj attım ki yine engellemiştir. 😢 SMS bol durmadan mesaj atıyorum ve ben bu kadar fazla şey yaptıktan sonra bana Damla sevgi bu değil aklı başında birini getir anlatayım dedi. Sevgi bu değilse ne demek bak ezan okunuyor Birazdan onun için yine dua okuycam. Ne olur bana yardımcı olur musunuz Etrafımda bu konuyu paylaşacam kimse yok.. 😔😔
İster istemez SMS attığınız biri var mı?