İnternet & Teknoloji Ekşi sözlükte yazar olmanın bir avantajı var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor nasıl bakarsanız ve aranızda var mı yazar olmuş? nasıl oldunuz? Güncellemeler6 ay eğitimli bir kesime hitap ediyor diye biliyorum Güncellemeler6 ay peki yazar olma süreci nasıl oluyor? Ekşi sözlükte yazar olmanın bir avantajı var mı? Cevapla Ekşi Sözlük Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 6 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Var. Ölünce pamuk tıkamayıp alçı ile kapatıyorlar onlarınkini 0 1 Yorumla Soran 6 ay komikmiş Yorumla
almost_blue Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Ben orada yazarım. Fazla yazmam. Zır cahil dolu o site. 0 3 Yorumla Soran 6 ay hadi ya Yorumla Soran 6 ay nasıl oldunuz peki, sürec nasıl işliyor? Zor mu Yorumla almost_blue 6 ay 2 senede yazar yaptılar. 216 tane entry'im var sadece. Yazılarım ise sadece bilgi vermeye dönük. Öyle diğer zır cahillerinki gibi sızlanmaya ve yerinmeye yönelik değil. Bu yüzden yazar yaptılar zaten. Yorumla
Savas_Melegi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Orayı kullananları insan olarak görmüyorum 0 3 Yorumla Soran 6 ay niye ya Savas_Melegi 6 ay Kaba, ukala, kalitesiz ve cahiller. Herhangi şeye düşmanlık çok fazla ve üslupları çok kötü. Ne kadar kalitesiz varsa oraya toplanmış. Savas_Melegi 6 ay Yanlış biliyorsun
Gizli Üye (25-29) 6 ay Berbat bir yer 0 4 Yorumla Soran 6 ay neden ki Yorumla Cevap sahibi 6 ay Çok fazla insan düşmanı, din düşmanı, herşeye düşman, küfürbaz, cahil insan var ordaa okumak bile sinir krizi gecirtiyor insana Yorumla Soran 6 ay ama ülkenin en eğitimli kesimi de orada Yorumla Cevap sahibi 6 ay Degiller emin ol eğitimli falan değil o kitle cehaletin zirve yaptığı bir yerr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Var. Ölünce pamuk tıkamayıp alçı ile kapatıyorlar onlarınkini
komikmiş
Ben orada yazarım. Fazla yazmam. Zır cahil dolu o site.
hadi ya
nasıl oldunuz peki, sürec nasıl işliyor? Zor mu
2 senede yazar yaptılar. 216 tane entry'im var sadece. Yazılarım ise sadece bilgi vermeye dönük. Öyle diğer zır cahillerinki gibi sızlanmaya ve yerinmeye yönelik değil. Bu yüzden yazar yaptılar zaten.
Orayı kullananları insan olarak görmüyorum
niye ya
Kaba, ukala, kalitesiz ve cahiller. Herhangi şeye düşmanlık çok fazla ve üslupları çok kötü. Ne kadar kalitesiz varsa oraya toplanmış.
Yanlış biliyorsun
Berbat bir yer
neden ki
Çok fazla insan düşmanı, din düşmanı, herşeye düşman, küfürbaz, cahil insan var ordaa okumak bile sinir krizi gecirtiyor insana
ama ülkenin en eğitimli kesimi de orada
Degiller emin ol eğitimli falan değil o kitle cehaletin zirve yaptığı bir yerr