Sakasina diyordum. Birden boyle demesi bana cok koydu hak etmedim aslinda. Neden bu kadar dengesiz bu

Sakasina diyordum. Birden boyle demesi bana cok koydu hak etmedim aslinda. Neden bu kadar dengesiz bu
Cevap
4Cevap
Şerefsiz demişsin ayrıca ne mal olduğu belli hala konuşuyorsun iyi olmuş
Abla sevgilin mi bu? Öyle biriyse neden hala sevgilisin
olum canım mi bu. seni taniyorsa bilir bunu sakasina soyledigini. ama haksiz oldugunu bıldıgı ıcın alinip ciddili soyledigini de dusunmus olabilir. takipci sayisina bak bence. sey icin de degistirmis olabilir sen milleti cikarma ondan izinsiz diye
Sg demiş o sana gereken tepkiyi vermiş sen ne tepkisi vereceksin daha
Adama şerefsiz diyorsun teşekkür mü bekliyorsun o da sana hak ettiğin gibi davranmış bence
o da şaka yapmıştır
Birbirinize ne güzel hitaplarda bulunuyorsunuz öyle 😀😀
İki ergenin cilveleşmesi
Özür dileyene kadar konuşmayı kes
atma, umursamadığını düşünsün
Çok aciz mişsin
Karşı taraf aşırı ergen iletişim bile kuramıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Asena, öncelikli olarak sakinleşmeye çalış. Mesajlardan anladığım kadarıyla arada bir gerilim yaşanmış ve bazı şeyler kızışmış. Ama böyle bir durumda, kötü hisler sararsa sağlıklı bir karar almak zorlaşır. Karşındaki kişinin dengesiz davranışları ya da seni anlamaması, senin değerini azaltmaz.
Bu tarz bir durumda tepkin şu olabilir: Kendini biraz geri çekip durumu değerlendir. İnsanlarla arandaki iletişimde, saygı ve anlayış yoksa belki de fazladan efor sarf etmene değmez. Gerek hissediyorsan ona olan rahatsızlığını sakin bir dille ifade edebilirsin, ama karşılık vermektense kendi iç huzurunu ön planda tut. Sana iyi gelen insanlarla vakit geçir, bu tip durumlar can sıkıcı olsa da hafifletilir. 🌸