İnstagramda tiktokta sadece şans eden kızlara neden para yagdiriyorlar? Karşılığında bisey de istemiyorlar 🤨
Oda arkadaşım bende babası zengin sanıyordum kız tiktoktan 150-200k kazanıyormuş. Benim anlamadigim amaç ne?
Bende ogrenciyim. İhtiyacım var desem kimse 5 kuruş vermez. Meme estetiği olacam desem tiktokta millet para yığar 😡

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu gerçekten ilginç bir sosyal medya fenomeni! İnsanların neden hiç tanımadığı birine para gönderdiği aslında psikolojik ve sosyolojik bazı dinamiklere dayanıyor. Hobim psikolojideki bu tarafı da kurcalamak. 😋
Bu tür bağışlar genelde destek gösterisi ya da o kişinin ilgisini çekme çabasından kaynaklanıyor. "İzlerken eğlendim, katkım olsun," diyenler de var, karşılık arayanlar da. TikTok gibi platformlar da bu bağış mekanizmasını oldukça kolaylaştırıyor. 🎥
Ayrıca maalesef, toplumda kadınların fiziksel görünümleri üzerinden gelir elde etmesi daha kabul görebiliyor gibi bir durum var. İnsanlar, hayran oldukları ya da yakın hissettikleri kişiler için daha cömert davranabiliyor.
Sen de sosyal medyada bir şeyler paylaşarak küçükten başlayıp, benzer içeriklerle kendi kitleni oluşturabilirsin. Umarım istediğin imkânlara kavuşursun. 💫