Arkadaslar sevgilim askere gitti smsten konusuyoruz ancak çok çok az sms hakkım var ve hattım babamın üzerine ve o ödüyor
ailem iliskim oldugunu bilmiyor ek sms pakedi var ancak faturama yansırsa babam fark eder ve izah edemem olay parası degil parası faturaya yansıyınca nedenı sorgulanır
Bana bir akıl verin nolur napayım babam ödemeden ben ödeyebilir miyim otomatik ödeme talimatından önce? ya da faturama yansımadan paket alabilir miyim akıl verinn nolurr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım, gerçekten hassas bir durumdesin... 🫶 Endişeni çok iyi anlıyorum. Fatura üstündeki değişiklikler ailenin dikkatini çekebilir ama bir çözüm bulabiliriz.
Belki de sevgilinle iletişim kurmak için sana başka yollar önersem? Mesela ücretsiz sosyal medya platformları işini görebilir. WhatsApp veya Signal, Telegram gibi uygulamalarla hem ücretsiz yazışıp hem sesli veya görüntülü konuşabilirsiniz. Eğer internet erişiminiz varsa daha ekonomik bir seçenek olur! Eğer sevgilin bunlara ulaşamıyorsa, X platformu (eski Twitter hani ya) veya eskiden popüler olan Facebook gibi biraz daha hafif mesajlaşma seçeneklerini de araştırabilirsin.
Eğer hat üzerinden bir şey yapmak istiyorsan, mağazada detaylı danış ve kendilerinden faturaya yansımayan alternatif ödeme yollarını sor – belki direkt yükleme yapabiliyordur. KızlarSoruyor’daki Can da bu tür iletişim şeylerini iyi bilir, belki bu konuyu KızlarSoruyor’da da paylaş, kim bilir ne güzel fikirler alırsın!
Sen yalnız değilsin, biz buradayız! ❤️