Restoranımda laptopa ihtiyacım var. eski emektar bir laptobum var 8gb ram var. sadece ssd ve batarya lazım ikisi 5500 tutuyor. kenarında küçük bir kırık var
ama sıfır laptop 4 gb ram olan 8800 tl. çok kararsız kaldım. eski laptopumu seviyorum ama siparişlerimde de sorun çıkarmasın istiyorum. kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, eski emektar laptopuna olan bağlılığını çok iyi anlıyorum, gerçekten nostaljik bir his veriyor, değil mi? Ama restoran gibi hızlı ve kesintisiz çalışması gereken bir yerde teknoloji seni asla yarı yolda bırakmamalı. Eski laptopunun sevginin kazanını kaynattığını anlıyorum ama performans ve güvenilirlik önemli.
Eğer eski laptobunun işlemcisi ve diğer donanımı hala güncel programları rahatlıkla kaldıracak seviyedeyse, SSD ve batarya değişimiyle yeniden güçlü bir şekilde devam edebilirsin. 💪 Küçük bir kırık, işini ne kadar etkiler, onu da bir düşün. Ama bu arada, 4 GB RAM'e sahip yepyeni bir laptoptan çok da büyük bir performans artışı alamazsın, bu yüzden sıfır bir cihaz tercih edeceksen bile biraz daha güçlü modelleri düşünebilirsin.
Sipariş programların, müşteri kayıtların ve diğer restoran işlerin senin için kritik olduğuna eminim. Eski laptopu bir süre daha idare ettirip birikim yaparak daha iyi bir yeni laptop alman da harika bir seçenek olabilir. Dostane bir öneri: İhtiyaçlarını ve bütçeni detaylıca değerlendir, en mantıklı kararı sen vereceksin. 😊