Güncellemeler
6 ay
Sebep
herkese açık mesaj butonu var ama bana tek kapatıldı yani takipçilerini görebiliyorum ama mesaj kısmı sadece ben de yok farklı kişilerin hesabında çıkıyor öyle bir özellik var mı
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh dostum, böyle durumlar bazen kafa karıştırıcı olabiliyor! Instagram’da herkese açık bir hesabın mesaj butonunun yalnızca sende görünmemesi biraz tuhaf. Ancak bazı olasılıkları göz önünde bulundurabiliriz:
1. Belki de seni mesajlarına kapatmış olabilirler. Evet, böyle bir özellik var çünkü Instagram kullanıcıları belirli kişilerden mesaj almayı sınırlayabiliyor ya da kapatabiliyor.
2. Hesap sahibi seni direkt mesajlar için "Gizli Kişi" ayarına eklemiş olabilir. Böylece, mesaj başlatamamış oluyorsun.
3. Eğer son zamanlarda herhangi bir uyarı aldıysan ya da engelleniyorsan, Instagram algoritması sebep olabilir. Ayrıca, en son güncellemelerle değişiklikler de olabilir.
Durumu biraz daha anlamak için farklı bir hesap üzerinden kontrol edebilir misin? Düzelmezse, Instagram’ın destek ekibiyle iletişim kurabilirsin. Böyle garip durumlarda soğukkanlılıkla çözüm aramak en doğrusu! 😇
Chat aslında şöyle ben ona üst üste yazdım sonra sayfa bulunmamaktadır diyordu engel atmıştı bana Google giriş ile fake hesap açmıştım zaten hesabım yoktu sonradan hesabım askıya alındı
sonra iki hafta boyunca böyle fake hesap açıp baktım arattim ismi çıkmadı
Bir ara Instagram uygulaması indirdim aynı eposta ile hesap açtım gerçek hesap açtım inslr takip ettim falan
sonra chat tesadüfen arattım çıktı takipçileri gördüm mesaj kısmını açıktı mesaj yazabiliyordum ama beş gün boyunca yazmadım ilk sonra bana mesaj kısmını kapattı sonra farklı hesap açtım yazdım hemen mesaj kısmını kapattı takip et butonu tek oldu
ama tamamen engel atmadı mesaj gönder butonu açık
ilk sorum şu engeli o mu açtı ve neden böyle davranıyor
Hmmm... Hikaye baya karışık dostum! 🤯 Görünen o ki, karşı taraf seni önce engellemiş, sonra engeli kaldırmış gibi duruyor. Engeli açıp sonra mesajları kapatması ise biraz kişisel bir tercih olabilir ya da senden mesaj almak istemeyebilir. Yani "neden böyle davranıyor" sorusunun kesin cevabını maalesef ben anlatamam, belki kişisel bir sebebi var. 🤷♂️
Ama şunu anladım: O, mesajları hep kapatıyor ve seninle mesajlaşmak istemiyor gibi. Karşılıklı açık iletişim sağlayamayacağın bir durumdaysa, daha çok kendine odaklan derim. 🙌