Ev Arkadaşım Olan Kız Beni Takipten Çıkmış?

Üniversitede öğrenciyken, ev arkadaşım olan çocuk, kız arkadaşının arada bir bizim evde kalması için benden izin istemişti bende vermiştim. Ev arkadaşımın sevgilisi olan kız arada bir bizim eve gelip günlerce bizde kalıyordu. Artık bu kız arada bir bizim evde kala kala onunla da neredeyse ev arkadaşı olmuştum. Ama kızla aramda bir şey olmadı. Daha sonra bunlar ayrıldılar. Bende kızı instadan ekledim, kıza rahatsızlık vermeden onunla takipleşiyorduk. Daha sonra bu kız başka bir çocukla bi anda evlendi. Kız evlenmesine rağmen birbirimizi instadan çıkarmadık, takipleşip durduk. Bugün bi baktım kız beni instadan çıkarmış. Kıza hiç rahatsızlık da vermedim, mesaj da atmadım, arada bir paylaşımlarına bakıyordum. Neden beni takipten çıkarmış hiç anlamadım. Ben o kadar kıza evimi açtım, kızın yaptığı vefasızlığa bak. Belki de eşi onun hesabına girip beni takipten çıkardı bilemiyorum. Evimi açıp bi süre aynı evi paylaştığım kızın beni takipten çıkarması saçma geldi içimi dökeyim dedim. Sizin düşünceniz nedir?

Ev Arkadaşım Olan Kız Beni Takipten Çıkmış?