Güncellemeler
6 ay
Discord second life imvu tarzı sanal platform ve oyunlar aşırı cinsel içerikten kapandı yasaklandı yani burasının ise bir farkı olmadığını var sayarsak neden bu site kapanmıyor çoğu soru aşk ilişki cinsellik üzerine psikoloji huzur bozucu müstehcen şeyler dönüyor burada devlet discordu second lifeyi imvuyu görüyor da KS platformunu mu görmüyor.
Güncellemeler
6 ay
Dİscord second life imvu tarzı oyunlar ve sanal platformlar cinsel içerik müstehcenlikten kapatıldı burası kapatılabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onların yasaklanma nedeni başkadır.
Aynı neredeyse ya burası kapanacak ya ben kapatacağı burayı nasıl engelleniyor bu konular ya
Bu sitede açık açık cinsellik için bir yer var. Yani zaten evet var ama isteyenler girer diyor. Onlarda pedofli gibi şeyler dönüyordu.
Aslında bir hukuki işlemle işler halledilir
Burası için mi
Eğer gerçekten amaç cinsellik aşk ilişkilerinde huzur bozma ise işlem lazım
Dostum anlamıyorsun galiba. Sitede cinsellik için özel bir yer var zaten. Cinsellik serbest yani. 18 yaş üstü kayıt oluyor zaten. Resmi her şey yani. Eğer çok rahatsız olursan cinsellik konusunu engelleyip hoc görmezsin. Böyle bir seçenek de var.
Ben onu bunu anlamam kaç yıllık emek verdiğim oyunların ne suçu var ben discordu cinsellik için kullanmıyordum zaten oyuncularla beraber sunucuda iletişim için oradaydık bilgisayar oyunları için online oyunlar için yani ayrıca devlet kapatsa bile buraları vpn ayarları ve dns ayarlarını değiştirip tekrardan girebilirsin bir ülke değiştirmeye bakar ayarlardan internet dns değiştirirsin tamam buraya gelince burası gerçekten ama gerçekten haddi aştı hayatımda bu kadar İQ düzeyi düşük kimseleri yan yana görmedim sanarsın çarşıdan pazardan toplamışlar aynı kafada insanları bir yere tıkmışlar
Kral sevmiyorsan çıkarsın. Ayrıca bana ne la bana niye çemkiriyorsun git kapatanalara söyle.
Buradaki soruların denk gelme ihtimali konulara göre dağılım neredeyse yarı yarıya ya aşk ilişkileri ya cinsellik insanlar yatıyor kalkıyor bozuk plak gibi hep bu soruları mı soruyorlar lan
Konu engelleme var. Rahatsız isen konuları engelle.
Ayarlardan mı olacak o
Konular yazıyor ona bas engelle var yanında
Filtreleme çıkıyor bende yapıyorum ama sayfa yenileyince gidiyor
Uygulamada benim dediğim şey. Bekle siteye bakıp anlatırım sana
Allah rızası için valla yıldım
Profile bas. Ayarlara bas. Profil yaralarım yazıyor ya ona bas oradan engellenenler yazan yere gir. Oradan da konulara bas ve engelle.
Engellenmiş konu yok diyor nasıl ekleyeceğim onu
Engellemen lazım ya da uygulama indir yap
Bende konu falan çıkmıyor orada bazı kullanıcılar engelde onları da onların profiline girerek engelledim ama bu nasıl oluyor bilmiyorum
Engelle yerinde kişiler var bir de konular yazıyor konulara bas
Engellenmiş konu yok diyor ne yaparak engelleyebilirim işte
Konular falan çıksa engellicem zaten bir düğme bir şey yok
Tamam yaptım
Tamamdır
Sonunda be zaten müge anlı esra erol programları bu tarz konulardan kafa s*kiyor bir de bunlarla uğraşıyoruz
Ksyi kim ziksin la, bir kaç yüz kişi.
Bir yetkilinin el atması lazım discord second life imvu tarzı sanal platform ve oyunlar yasaklanıyor erişime kapanıyor da burası neden kapanmasın asıl burası bozuyor huzuru her gün yani müge anlı esra erol sorusu dinliyorum aynı oraya çıkanların soruları
O programları niye kapatmıyorlar mesela.
Evlenme programları vardı kapatmışlardı orası da huzur bozuyordu maksat evlenmek değildi şovdu
Daha kötüsü geldi. Demek ki böyle olsun istiyorlar.
Toplum zaten açık kerhane olmuş. Discord kapatmak neye yarar mesela?
Abi zaten buralara vpn denilen uygulama ile erişim mümkün ayarlardan ülke konumunu değiştirmekle dns ayarlarıyla işler biter sanki devlet kapattı diye buralarda olmuyor muyum açıyorum vpn yine buralardayım
Discord second life imvuyu yasaklamak işe yaramaz işte vpn var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!