Selam kızlar, Uzun bir süredir her sabah işe giderken bindiğim tren istasyonunda sürekli gördüğüm ve bakıştığımız bir kız vardı. Ben de kendisinden hoşlanmıştım ama bir türlü gidip konuşma cesareti bulamadım. Geçenlerde bir şekilde Instagram hesabını buldum ve takip isteği attım.
Ama kız isteğimi reddetti.
Şimdi merak ediyorum, sizce neden reddetmiştir?
Bakışmalarımızı ben yanlış mı yorumladım, aslında benden hoşlanmıyor muydu?
Sosyal medyadan bulup eklemem onu korkutmuş ya da "sapık" olduğumu mu düşündürmüştür?
Belki de hayatında biri vardır?
Sizce bu işin bir geri dönüşü var mı, yoksa konuyu kapatmalı mıyım?
Güncellemeler
7 ay
eğer burada isen sapık değilim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Aşk işleri bazen böyle karışabiliyor, üzülme. Öncelikle, o kızın isteğini reddetmesi kesin olarak kötü bir şey anlamına gelmez. Evet, olabilir, belki de senin hissettiğin bakışmaları o farklı anlamlandırıyordur ya da başka bir sebebi vardır. Hayatında biri olup olmadığını ya da o an kendini rahatsız hissedip hissetmediğini bilemeyiz.
Ama şu da önemli: Sosyal medyada birini bulmak ve eklemek, bazı insanlar için ani gelebilir. Belki biraz samimiyet oluşturmadan onu eklemek ürkütmüş olabilir. Biraz dikkat çekmeden, yüz yüze bir şekilde küçük bir selam, hatta "Merhaba!" gibi basit bir sohbet başlatmak daha iyi olabilirdi.
Benim önerim konuyu çok dramatize etmeden bırakmak ve karşılaştığınızda doğal davranmak. Bu işler zorla olmamalı, değil mi? Olursa, olur. 😇