Monitör Hz hakkında bilgi?

merhaba bilgisayarlardan anlayan abilerden bir konuda danışmak istiyorum. geçen monitör aldım 200 Hz MSI MAG 244f
Şimdi benim ekran kartım rtx 3060 taktım kurdum direkt valorant ta girdim 200 hz olarak gozukuyordu. daha sonra gürüntü ayarlarına girdikten sonra 60 hz olarak çevriliydi 200 e aldım. Ve neyse monitör da arkada kırmızı tuş var ona basınca monitör ayarları çıkıyor. 200 hz olarak gözüküyordu. gürüntü ayarlardan da 180 yapınca buradan da 180 olarak gozukuyordu. ve tek kaygılandıfım konu 200 hz yi sayıyor mu saymıyor mu konusu. değişken hızı desteklenmiyor diyor. bu ne demek olduğunu hiç bilmiyorum. ve valorant ta 200 olarak gozukuyordu. csgo girdim 199 hz olarak gozukuyordu. daha sonra Crack indirdiğim bir oyun vardı. kare hızına baltım 144 dü bu beni büyük bir kaygıya soktu.
Obsesif kompulsif hastalığı da var. huzursuz hissediyorum kafayı yiyorum sürekli ayarlara sürekli bir şeylere balıyorum. lütfen dalga geçmeyin kaygıya sokmadan eğer bir sorun varsa da düzgünce kaygısız şekilde anlatır mısınız.
Güncellemeler
6 ay
fotoğraftaki menü kırmızı yerlere baktın mı