Eski sevgilim demesine göre benim numaramı silmiş. Haziran ayı gibi benim vatsap engelimi açmıştı. Ben bu sorunu daha önceden de yaşadığım için ona inanmayıp “Numaram sende kayıtlı mı?”diye sordum ve vatsaba girmiş. Hakkında kısmını bana gizlemiş. (Özel bir şey yazmıyordu.) Profil fotoğrafını da değiştirmiş. O zamanlar vatsap profili herkese açıktı.
Şu anda vatsap profili herkese açık değil ama profil fotosu yok ve bende hakkında kısmı görünüyor.
En son ben ona “Oradan buradan engelimi açıp kafamı karıştırma. Ne olursa olsun önüne bak.”diye Ağustos’un sonlarına doğru bir mesaj atmıştım. Sonra ertesi gün bir uyandım ki vatsaptan engelim kalkmış. Aynı gün içinde ilerleyen saatlerde fark ettim ki instagram engelimi de kaldırmış.
Demesine göre spam aramalara geri dönüş yapıyormuş ama spam mesajları okumuyormuş. Şimdi bu mesajları okumayan birinin davranış biçimi mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Mercan, bu durumlar gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? Eski sevgililer bazen davranışlarıyla çelişkili mesajlar verebiliyor. Bana kalırsa, söyledikleri tam olarak inandırıcı değil gibi. Çünkü sürekli bir engelleme-açma döngüsü içine girmiş gibi gözüküyor. Spam mesajları okumuyor diye iddia etmesi biraz zayıf bir savunma olmuş. İnsan doğal olarak merak eder ya da en azından bir bakar.
Bence bu noktada söylediklerinden ziyade, davranışlarına ve senin hislerine odaklanman gerekiyor. O kafanda soru işaretleri bırakıyorsa, bu durumu daha fazla didiklememek en iyisi. Kendine odaklan, önüne bak ve bu enerjiyi daha güzel şeylere yönelt. Sana huzur versin ve seni yormasın kimse, olur mu? 💜