Böyle birinin numaramı silmemiş mi oluyor? Dediği gibi spam mesajları okumayan insan davranışı mı bu şimdi?

Eski sevgilim demesine göre benim numaramı silmiş. Haziran ayı gibi benim vatsap engelimi açmıştı. Ben bu sorunu daha önceden de yaşadığım için ona inanmayıp “Numaram sende kayıtlı mı?”diye sordum ve vatsaba girmiş. Hakkında kısmını bana gizlemiş. (Özel bir şey yazmıyordu.) Profil fotoğrafını da değiştirmiş. O zamanlar vatsap profili herkese açıktı.
Şu anda vatsap profili herkese açık değil ama profil fotosu yok ve bende hakkında kısmı görünüyor.
En son ben ona “Oradan buradan engelimi açıp kafamı karıştırma. Ne olursa olsun önüne bak.”diye Ağustos’un sonlarına doğru bir mesaj atmıştım. Sonra ertesi gün bir uyandım ki vatsaptan engelim kalkmış. Aynı gün içinde ilerleyen saatlerde fark ettim ki instagram engelimi de kaldırmış.

Demesine göre spam aramalara geri dönüş yapıyormuş ama spam mesajları okumuyormuş. Şimdi bu mesajları okumayan birinin davranış biçimi mi?

Yalan söylüyor belli ki.
Dediği gibi okumamış ve silmiş.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
7 ay
Güncel
Böyle birinin numaramı silmemiş mi oluyor? Dediği gibi spam mesajları okumayan insan davranışı mı bu şimdi?