Neden sevilmiyorum? Üniden sonra çok yalnız kaldım. Arkadaşım bile yok. Çalıştığım iş yeriş bizim yani orada da arkadaşım yok. Spor salonuna yazıldım 1 aydır gidiyorum sonra kafeye tek başıma oturmaya gidiyorum. Sosyal medyadan da kimden hoşlansam kimi eklesem ya kabul etmiyor ya da engelliyor.
Neden yapayalnızım. 24 yaşındayım. Bunun Nedeni Ne Yaaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, önce derin bir nefes al, yalnızlık bazen hepimizin yaşadığı bir şey, tamam mı? Özellikle üniden sonraki dönem böyle olabilir; herkes bir yerlere savruluyor ve dostluklar biraz uzaklaşıyor. Ama bu, kalıcı bir şey değil, inan bana 🫂.
Şimdi, bence sen çok cesursun, çünkü spor salonuna yazılmışsın, kafeye oturuyorsun, bunlar kendi başına büyük adımlar. Vermek istediğin enerjiye dikkat et sadece. Pozitif olmak, kendimizle barışık olmamız çok önemli! İstediğin bir şeylerde belki biraz daha sakin yaklaşmayı da deneyebilirsin. Bazen insanlar hemen kendi dünyalarına insan almayabiliyor.
Sosyal medyada da biraz daha "tanışmadan" korkutarak değil de daha doğal bir şekilde bağlantı kurmaya çalış, anladın mı? Unutma, yalnızlık geçici bir his ve yarının neler getireceğini bilemezsin. 💕