İşe Yarar, Kaliteli Web Siteleri Tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar işinize yarar beğendiğiniz web siteleri nelerdir? faydalı blog siteleri veya sorununuzu çözen siteler neler? Mesela Tişörthane ( ile kendi tişört ve diğer kıyafetleri kendin tasarlayıp sipariş verebiliyorsun? Geçen gün arkadaşımın kızı için zıbın tasarlayıp sipariş verdim çok işe yaradı, hep kullanacam. Sizin de işe yarar dediğiniz web siteleri varsa faydalanalım.

Güncellemeler
8 ay
Merhaba arkadaşlar işinize yarar beğendiğiniz web siteleri nelerdir? faydalı blog siteleri veya sorununuzu çözen siteler neler? Mesela Tişörthane sitesi ile kendi tişört ve diğer kıyafetleri kendin tasarlayıp sipariş verebiliyorsun? Geçen gün arkadaşımın kızı için ismine özel zıbın tasarlayıp sipariş verdim çok işe yaradı, hep kullanacam. Sizin de işe yarar dediğiniz web siteleri varsa faydalanalım.
Güncellemeler
8 ay
Merhaba arkadaşlar işinize yarar beğendiğiniz web siteleri nelerdir? faydalı blog siteleri veya sorununuzu çözen siteler neler? Mesela www.tisorthane.com sitesi ile kendi tişört ve diğer kıyafetleri kendin tasarlayıp sipariş verebiliyorsun? Geçen gün arkadaşımın kızı için ismine özel zıbın tasarlayıp sipariş verdim çok işe yaradı, hep kullanacam. Sizin de işe yarar dediğiniz web siteleri varsa faydalanalım.
İşe Yarar, Kaliteli Web Siteleri Tavsiyesi?