Bir kaç kere görüldü yedim. Biraz üzüldüm. Ya siz? 10 üzerinden cevaplayın
7 -10
4-7
1-3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kaç kere görüldü yedim. Biraz üzüldüm. Ya siz? 10 üzerinden cevaplayın
Yüklediğin fotoğraf senin mi bilmiyorum ama çok iyi kalpli duruyorsun iyiler bu dünyada sevilmez insanlara ışığınla genelde karanlık taraflarını yansıttığın için senden kaçarlar ve seni sevmezler biri görüldü yapılınca üzülmem ama acayip sinir olurum ve silerim görüldü yapıyorsa o kişinin hayatının neresinde olduğun belli bile değil belirsizlik değersizliktir böyle durumlarda uzaklaşacaksın o kişiden verilen öncelik gösterilen değeri belirler dünyada düzgün insan kalmadı neredeyse herkes bozuk kimse kimseyi umursamıyor bu zamanda bu yüzden fazla üzülme çıkarından menfattinden ve kendinden başka kimseyi sevme bu hayatta!
7 ile 10 arasında diyebilirim ama görüldü olayına göre değişir şimdi birkaç saat görüldü atar ama müsaittir yazar onu anlarım ama görüldü yapıp günlerce yazmıyorsa ve sürekli aynı şeyi yapıyorsa bir daha yazmam
"Görüldü" mesajı almak gerçekten sinir bozucu olabilir, hele de cevapsız kalmak daha da can sıkıcı. Ama üzülmek, tamamen kişisel bir şey tabii! Bazen canımız sıkılır, bazen de rahatça geçiştiririz.10 üzerinden kaç dersek, genelde 4ile 7 arası bir yerde oluyorum! Yani biraz rahatsız edici ama hayatı çok etkilemeyen bir durum. Tabii, bu durum kime göre, neye göre de değişebilir.
Neden görüldü yediğim çok önemli mesela biriyle konuşmaya çalışıyorum o bana görüldü atıyorsa tabii ki biraz üzüle bilirim ama onun dışında bir arkadaşın zaten huyu öyleyse mesela görüldü atmıştır ama yarın tekrar yazacağını biliyorsundur ve huyu gereği öyleyse açıkçası çok da takılmam
Cevap
31Cevap
Evet bazen sinir bozucu olabiliyor ama pek takmadığım için 5 vereyim.😄
Üzdüğünden daha fazla sinirlendirir. 5 para etmez insanın arkasını kaldıracak kadar değer vermişim diye kendime kızarım.
Kimin görüldü attığına göre değişir bu. Sevmediğim biri umurumda olmaz ama sevdiğim birinden görüldü yemeye de tahammül etmem.
En gıcık olduğum durumdur. Görüldü atacak kadar müsaitse, birazdan diye başlayan bir yazıyla çağrıyı bekletebilir.
umursamıyorum yazarım geri dönmezse ve görüldü atarsa takmam bile
Sohbet ediyoruz pat yok oluyor 10 saat yok mesela jejss görüldüden daha beter
Hayır sinir oluyorum. Konuşma sırasında bırakıp gideni sevmiyorum.
Yayla mı orası¿ değer Veridğim biri ise evet
Hayatım boyunca yediğim için alışkınım ben o yüzden takmam, üzülmem, umursamam da.
Üzmüyor artık hayattan beklenti kalmayınca hiç bir şey etkilemiyor
Beni üzmeye güçleri yetmez. 0 diyorum.
Aynı şekilde karşılık veririm
Sevdiğim birinden yediysem üzer de sevmediğim birinden yesem üzmez
Müsait değil veya verecek cevabı yok
Normal
Görüldü demek tınlamaması demek. Önemsediğin birinin bu hareketi yapması koyar adama ya.
Umrumda bile olmaz yazarsa da 3 gün sonra cevap veririm
Altındaki sebep önemli. Bir tavır varsa, geri çevirme niyeti taşıyorsa üzebilir
Yok be niye üzüleyim? Zaten görüldü atmasada görüyodur, görmüyormuş gibi davranmasından iyidir. En azından dürüst davranıyor diye düşünürüm 😄
Sana görüldü atan adam maldır bana yazsan el üstünde tutarım
🤣
Görüldü yemek derken normal yemek mi yoksa bildiğimiz görmezden gelinen mi
görüldü yemek, bir sonrakinde onu görmemem demektir. takılmayın fazla bu tarz şeylere..
Üzer elbette 7 diyelim
Bana görüldü atanın totosunu keserim
Eskiden çok sinir olurdum şimdi umrumda olmuyor
Hayır Üzmez ben de aynısını yaparım
Hiç işim olmaz takmam bir dahada yazmam
9 veriyorum Özer
Görüldü yemek ne demekse 🤔
Ne olduğunu anlamadan puanladım.
Kimden görüldü yediğime göre değişir
Hiç üzmez bir daha yazmam
Başta sinir olurum ama sonra umursamam bile
Üzmez, bi daha yazmam olur biter lksdşfs