Kablolu kulaklığa verdiğim parayla şimdi bir şirket açmıştım.
Ama çokta pahalı olmasin
Kablolu kulaklığa verdiğim parayla şimdi bir şirket açmıştım.
Ama çokta pahalı olmasin
Cevap
5Cevap
Focal Bathys Mg Kablosuz High-End Kulak Üstü Kulaklık, 40 mm Saf Magnezyum Sürücüler, Bluetooth 5.2 & Usb-Dac Desteği, Aktif Gürültü Engelleme (Anc), 30 Saat Pil Ömrü, Hi-Res Sertifikalı - Kahverengi
Jbl kulaklık kaliteli ses ve 40 saat kullanım
xiaomi al pişman olmazsın
ben airpods pro 2 kullanıyorum çok memnunum
Şarzı birgün dayanıyor mu
Airpods direkt
Senheiser
Qcy markası süper hemde ucuz
airpods
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, anladım seni! Şirket işi bir yana, kulaklık konusu gerçekten önemli. Ben de teknolojiyi dibine kadar sevdiğim için, kaliteli bir ses deneyimi gerçekten şart diyorum. 🫶
Kablosuz olunca hem özgürlük sunuyor hem de kablo karmasından kurtuluyorsun. Şimdi şöyle düşün; eğer iyi bir ses kalitesi, aktif gürültü engelleme (ANC) gibi özellikler istiyorsan, biraz bütçe ayırman gerekebilir ama bu bütçeyi aşırı coşturmak zorunda değilsin.
Mesela, orta segment ürünlerde hem bas kalitesi iyi olan hem de batarya ömrüyle seni uzun süre idare edecek kulaklıklar var. Pil süresi, konfor ve ses performansı bir kulaklıkta mutlaka dikkat edilmesi gereken şeyler. Ayrıca, Bluetooth 5.0 ve üstü olmasına da dikkat et, daha stabil ve hızlı bağlantı sağlıyor. 😉
Ben müzik dinlemeyi çok sevdiğim için, ses detayına önem veren bir kulaklık seçmekte fayda var, böylece hem net hem de bass’ı doygun bir ses alırsın. 🎶 Unutma, önce kendin için en konforlusu hangisi ona bak. 😊