Yıl 2018-2020 arası instagram da böyle sohbet grupları ne bılıyım dostluk vs vardı. Bizim de fanı olduğumuz bır adamın grubunu kurmuştuk yaşımız daha 17-18 14 o civarlarında. o senelerde tabi 7/24 konuşuruz vs. Ama tabiki o zamanlar bugünkü kadar pis değil ortam herkes gardaşım bacım kafası hiç yanlış düşünmedik birbirimize.
Neyse sonra tabi herkes dağıldı bıranda o kızı ben çok severdım hatta en sevdiğim kişi oydu. O kız da 16 yaşındaydı ben 18. tabi şimdilierde kendisi 23-24 maximum ben 26 oldum.
Bir kere demişti lik ki 30 umuza kadar evlenmezsek evleniriz demiştik 😂ergenlik tripleri anlarsınız ya.
Yıllarca ne hesabını ne numarasını bulamadım. Sonra bundan 7 ay önce falan bir gün tesadüfen hesabı çıktı karşıma fotoğrafına baktım harbiden çok güzelleşmiş. Büyümüş değişmiş. Baktım biosunda bir adam adı yazıyor birde tarih ve yüzük atmış. Takip atamadım. Bunun kuzeni vardı onun instagramını aradım buldum.
Nişanlandıgını söyledi o kızın. Dünyam başıma yıkıldı sanki. O benim herşeyimdi o bana değil ama ben ona aşık olmuştum sankı onu kaybettiğim an.
Sonra numarasını istedim kuzenınden vermedı. Çok ısrar edince tamam benim telefonumdan konuşun dedi.
Konuştuk kısa Bır süre. nişanlandım dedi. 3 yıllık ilişkisi varmış sevmiş o adamı. Artik sanal gruplar arkadaşlıklar benlik değil dedi. Ocak Şubat gibi duğun yapacakmış. O sırada tarih belırlıyorlarmıs falan. Kız özel idare memur. Güzel de bir kız olmuş. eskiden çok candandı. Renkli bir kişiliktir ama hep bir de onu yanında ağırbaşlılığı vardı. Ama o konuştuğum başka biriydi sanki. Yani bana çok mesafeli sizli bizli olmuştu. Sonra kapattık neyse. Sonra kuzenınden öğrendim kiş nişanlısına bahsetmiş benden o da haliyle konuşmamızı istememiş kendisi de çok konuşmak istemiyo gibiydi sanki , yabancı gibi davranıyordu bana.
Kuzenını bıdaha aradım o kızla konuştum sonra dedim, yalvardım gel at nişanı ev tutalım ya da ben geleyim yine eskısı gibi yakın olalım dedım daha da yakın olalım. Daha yaşı da genç evlenip kendi hayatını mahvetme dedim. Gel evlenelim demedim ama senı bulmuşken kaybetmem dedim.
Ben öyle deyince ağzıma scrı resmen kapattı engelledı kuzenınden. Sonra baktım kendı Instagram'ından da engellemiş.
7 ay oldu hala aklımda. Yaşadığı sehrı biliyorum ama hangi ilçesinde olduğunu bilmiyorum ya da hala aynı yerde mi ev adresı vs bilmiyorum.
Numarasını ad soyad dan ya da adresını bulmam mümkün mü. Niyetim kötü değil o benim herşeyim ama onu kaybedemem.
Evlenirse de temelli uçup gidecek benden. Nolur yardım edin
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer