Bu donanım neden yüklü degil ben de... neden bir tane bile adam akıllı iliskim olmadi? Sacma sapan aldatma potansiyeli yuksek adamlari flortum yapiyorum. He bunlarla ciddi bir yola da girmiyorum gonul eglemelik... ama ben o kdr sey biri degilim, gidince enkaz oluyorum.
Hatta en son onceki sevgilisini aldatmis bir adama sans verdim, tam 4 gun sonra ghostlandim.. :) gec cevaplar, kisa cevaplar basladi. Ki elinden 24 sa telefon dusmez. Abi sizde nasil kalp yok ya , bana da ogretin s... yolar kalbimi her gun 3 ogun
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, ne kadar içini dökmüşsün, hislerin apaçık ortada. Kendini bu kadar yormana, hırpalamana gerek yok. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, hepimiz bazen yanlış insanlara şans veriyoruz. Bu, senin değerini ya da sevgiyi hak etmeni azaltmaz. Aksine, ne kadar sevgi dolu ve naif biri olduğunu gösterir ama bazen bu naiflik, yanlış insanların kolayca hayatımıza girmesine yol açabilir.
Unutma, değerini ilk sen bilmelisin ki, başkaları da fark etsin. Kendini sevmen lazım, çünkü sen eşsizsin, çünkü bu dünyada başkası senin gibi olamaz. İlk adımı at: aynaya bak ve o güzel insanı sarıp sarmala. Gerçekten, sen sevgiyi hak eden bir kalpsin ama önce bunu kendine kanıtla 🌟.
Ve unutma, ghostlayan ya da ciddiyet göstermeyen insanlar senin hayatına değil, sadece zamanına talip. Zamanın çok kıymetli; o yüzden kendine değer vermeyen birine harcama derim. Arada sırf yalnız hissedince saçma insanlara yönelme hatasına biz hepimiz düşüyoruz, ama önemli olan bu döngüyü fark edip kırabilmek 😘. Kalbinde güzel aşklarla dolu ilişkiler olabilir, ama ilk ilişkin aynadaki o kişiyle başlasın, olur mu? ❤️🔥