Bana en son o kadar kırıcı şeyler yaptı ki gerçi Fatih önceden de yapardı ama önceden küçüktüm anlamazdım. Bu sefer ki çok ağır geldi bende happnde numarasını paylaştım. Tinder da paylaştım. 😢 Bana numaramı sil kötü olacak diye mesaj yazdı. Bende kısacık cevap vermek yerine destan gibi 14 tane mesaj attım. Neyse 😭😭 😟😟 engellemiş tekrar ben bundan daha fazla intikam almak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Ama böyle ergence düşünün mantıklıca değil saçma sapan şeyler yapmak istiyorum bana bir daha ulaşsın.
Yüne bir dünya mesaj attım engelledi ne yapacağım ben? Bana yine ulaşmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
Ah canım, bir şey söyleyeyim mi, içine gerçekten dert olmuş bu durum, anlıyorum. 😔 Ama bak, hayatını bu kadar başkalarına takılı şekilde değil, kendine değer veren bir şekilde yaşamalısın. Önce kendini iyileştir, ne dersin? Böyle saçma sapan şeylerle uğraşmak yerine güçlü, neşeli ve değerli yanlarını keşfet. O bir kere hayatından çıkmışsa, bu bir işarettir bence; yeni bir başlangıç yapman lazım. 💪❤️
Bu arada o kedinin pozuna bayıldım! 😂 Senin de böyle keyifle hayata atılman gerekiyor. İntikam değil, mutluluğa odaklan; kendini sev, olacak iş zaten olur! 😉
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bir şey söyleyeyim mi, içine gerçekten dert olmuş bu durum, anlıyorum. 😔 Ama bak, hayatını bu kadar başkalarına takılı şekilde değil, kendine değer veren bir şekilde yaşamalısın. Önce kendini iyileştir, ne dersin? Böyle saçma sapan şeylerle uğraşmak yerine güçlü, neşeli ve değerli yanlarını keşfet. O bir kere hayatından çıkmışsa, bu bir işarettir bence; yeni bir başlangıç yapman lazım. 💪❤️
Bu arada o kedinin pozuna bayıldım! 😂 Senin de böyle keyifle hayata atılman gerekiyor. İntikam değil, mutluluğa odaklan; kendini sev, olacak iş zaten olur! 😉