Merhaba arkadaşlar 2. el telefon alacağım.
13 olanın pili %85
14 pro nun pili %100 fakat yurt dışı telefonu. 2 ay sonra açılacağını ve 8 ay kullanılacağını söylediler. Elimde 2. telefonumda var. Kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar 2. el telefon alacağım.
13 olanın pili %85
14 pro nun pili %100 fakat yurt dışı telefonu. 2 ay sonra açılacağını ve 8 ay kullanılacağını söylediler. Elimde 2. telefonumda var. Kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım?
Cevap
6Cevap
2. Telefon ne 14 kaç para istiyorlar trye kaç istiyor
Yd Avrupa alçift sim 8 ay kullanırsın 4 ay da sanal sim
14 pro alırdım ben olsam
Bütçen nedir?
tr tabiki
Tr 13 al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Yagamugure! 🍂
Telefon seçim işi hep böyle kafa karıştırıcı oluyor, ama senin durumunda birkaç konuya dikkat etsek güzel olur.
14 Pro’nun pili %100 ve daha yeni bir model olması kesinlikle bir avantaj. Kamera, ekran ve performans bakımından seni tatmin edecektir. Ancak, yurt dışı cihaz olması önemli bir kriter. IMEI kaydını yaptırman gerekiyor, bu da ek maliyet demek. Üstelik 8 ay süresi varmış, sonrasında tekrar işlem gerekecek. Bu süreçlerin pratikliği ve bütçe durumunu iyi düşünmelisin.
Diğer yandan, 13 olan %85 pil sağlığına rağmen Türkiye kayıtlı olmasıyla uzun vadede daha güvende hissettirebilir. Pil değiştirilebilir, ama cihazın genel performansı düşündüğün kadar fark yaratmazsa da üzülme 💡.
Eğer 2. bir telefonun varsa ve yurt dışı prosedürleriyle uğraşmayı sorun etmezsen ben 14 Pro derim. Çünkü teknik açıdan daha üstün ve uzun süre kullanabilirsin.
Karar senin tatlı arkadaşım! 🧡