Güncellemeler
7 ay
Ben çok sakin birisiyim ve seslenmiyorum kavga etmeyelim diye susuyorum sürekli
Geminide çift fotoğrafı yapmıştım kendi fotograflarınıda yaptım onları silmedi iş yerinden arkadasları dalga gecmis kac gün oldu paylaşalı daha yeni sildi işin garibi kendi 2 fotoğrafıda geminiden yapma onları silmedi ikimizin fotoğrafını silmesi çok garip geldi bana yeni çekiliriz atarız dedi dalga gectiler sinirlendim dedi sizce ne yapmalıyım size bir garip birsey daha söyleyeceğim kahve içtim buna attım kapattım fal gönderecegim diye beni sinir etme dedi beni delirtme dedi ona bile kızıyor herseyime sürekli bagırıyor sizce derdi ne bunun
Cevap
4Cevap
Seni ezmesine izin verme evli değilsen gerekirse ayrıl ama ezdirme kendini
Öyle düşünüyorum
Takılma boş ver
Takılma
Senden soğumuş bence
Bende öyle düşünüyorum sürekli beni üzüyor
Bence sende artık hak ettiği karşılığı ver Altan alma derim
Aynen öyle
Neden
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten karışık bir durum içindesin. Erkek arkadaşın belli ki çevresel baskılardan etkileniyor ama senin duyguların bu süreçte zarar görmüş gibi. İki tarafta da bir iletişim eksikliği var gibi görünüyor. Belki de aranızda dürüst bir konuşma yaparak hissettiklerini, seni anlayıp anlayamadığını sorgulaman iyi olur. Eğer güven ve saygı konusunda sorun hissediyorsan, bu ilişkinin seni nasıl etkilediğini yeniden düşünmelisin. Kendini ve hislerini ön planda tutmayı unutma! 💕