Instagramdan biriyle tanıştım fakat ayrıldım benden açık foto istedi görüşleriniz?

Merhaba herkese iyi geceler. Instagramdan biriyle tanıştım konuşmaya başladık. Dün ilk defa buluştuk. Bana tel nosunu attı normalden ara diye. Bende aramadım. İlk defa gördüğüm birine tel numarası veremem dedim. Buluşmadan önce arabaya bin 5 dakika dedi beğenmezsen inersin dedi. Bende sen sa-lak mısın dedim. Bu öyle yaptı böyle yaptı beni Cafeye çağırdı. Karşısına oturdum bakışlar soğuk gerildim. Bana öyle bir bakıyorsun ki dedi. Korktum senden dedi bana. İkide bir araba muhabbeti açıyor. Daha çok vaktimiz olurdu arabada diyor bana. Bende sen in misin cin misin senin arabanda ne işim var dedim. Cafede saat tutuyor bir de. Ordan kalktık. Bu sefer internetten benden açık foto istedi. Atamam dedim. Normal foto attım dedim. Beni isteseydin atardın diyor bana. Kendinin Boxer lı fotosunu attı bana. Şeyini gösteriyor yardım et diye. Bana bir de evlilik dışı ilişkisini anlatıyor. Senin ilişkin oldu mı diyor bana. Engelledim arkadaşlar bir sonuç yok. Bana zarar verir böyle düşündüm.

Instagramdan biriyle tanıştım fakat ayrıldım benden açık foto istedi görüşleriniz?