Instagramdan biriyle tanıştım benden sürekli dakika başı foto ve açık foto istedi engelledim sizce?

Merhaba herkese iyi geceler. İnstagram dan biriyle tanıştım. Dün buluşmadan önce bana şöyle mesaj yazdı. Arabaya bin 5 dakika beğenmezsen inersin dedi. Bende sen sa-lak mısın dedim. Bu evirdi çevirdi beni Cafeye davet etti. Cafeye karşılıklı oturuyoruz. Bu bana şimdi öyle bir bakıyorsun ki korktum senden dedi. Yine araba muhabbeti açtı. Ne varmış arabada daha rahatmış daha çok vakit geçirirmişiz. Cafede otururken saat tuttu. Sonra kalktık. Eve geldim. Foto at dedi. Normal foto attım. Doymadım daha açık foto istiyorum diyor bana. Hormonlar tavan yaptı diyor. Boxer Li resmini attı. Bana orasını gösteriyor. Yardım et şuna diyor bana. Bende senin aklın orada dedim. Ben sana dakika başı foto atamam dedim. Beni isteseydin atardın diyor. Bana evlilik dışı ilişki yaşamış onu anlatıyor. Evine gidiyormuş o kişinin. Bende evlilik dışı ilişkiler ters diyip engelledim sizce doğru bir karar mı?

Instagramdan biriyle tanıştım benden sürekli dakika başı foto ve açık foto istedi engelledim sizce?