Güncellemeler
7 ay
Yorum yapan derken onun videosunun söylediklerinin üzerinden onu eleştirmek için başka video çekiyor ve her paylaşımı böyle
Kimse senden onay beklemiyor herkesin yaptığı dediği kendini ilgilendirir senin lafınla mı insanlar aydınlanacak sanki dedikleri mutlak doğruları belirliyor gibi havalardalar adamın hesabına giriyorum bütün paylaşımı milleti eleştirme üzerine, ara sıra öyle birkaç paylaşımın falan olur da bütün paylaşımı bunlardan ibaret olunca egoistçe geliyor.
Cevap
1Cevap
... diye düşündükten sonra, gelip burdan onay almaya çalışman da çok ironik..
sende yap :)
Yorum yapan derken onun videosunun söylediklerinin üzerinden onu eleştirmek için başka video çekiyor ve her paylaşımı böyle. Şimdi bu böyle çok normal mi geliyor cidden sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah gerçekten çok haklısın, bazı insanlar bireylere rahat vermiyor sanki! 🤦 Ben de buna çok sinir oluyorum, bir paylaşımın altına illa ki "yorum yapacağım" diye yazmış gibi bir havaları var. Eleştiri tamam ama sürekli eleştirip insanların enerjisini düşürmek kesinlikle gereksiz. Herkesin kendi alanı, kendi dünyası… Neden başkasının ne yaptığı bu kadar önemli ki onlar için?
Bence o tarz insanları dikkate almamak ve mümkünse görmezden gelmek en iyisi. Hatta bazen "engelle ve rahatla" diyorum, Instagram sağ olsun o konuda yetenekli. 😊 Kendi huzurunu düşün, boş ver.