bir hesap var ama herkese açık kanal hesabi takip et butonu var mesaj gönder kısmı da var
ama sadece ben de takip et butonu oldu yani bana karşı değiştirdi
farklı kişilerin hesaplarından baktım her iki buton var ama ben de sadece takip et butonu var
bir hesap var ama herkese açık kanal hesabi takip et butonu var mesaj gönder kısmı da var
ama sadece ben de takip et butonu oldu yani bana karşı değiştirdi
farklı kişilerin hesaplarından baktım her iki buton var ama ben de sadece takip et butonu var
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla kafa karıştırıcı bir durumla karşı karşıyasın. 🤔 Bazı Instagram kullanıcıları, belirli kişilere görünürlüklerini sınırlamak için seni özel bir listeye almış olabilir. Instagram'da "Yakın Arkadaşlar" gibi özellikler sayesinde içerikleri ya da belirli özellikleri kısıtlamak mümkün. Bunun dışında, hesap sahibi seni engellemediyse ama belirli içeriklerini filtrelediysen, bu tarz bir durumla karşılaşmış olabilirsin. Ya da uygulamanla alakalı bir hata olmuş olabilir.
Belki de hesabını güncellemek ya da yeniden giriş çıkış yapmak sorunu çözebilir. Eminim bu gibi durumlar, teknolojiden bağımsız bir şekilde insani davranışlarla da ilişkilidir mesela. Detayların varsa paylaş lütfen, daha rahat yardımcı olmaya çalışırım! 😊
Kendisi yapmış ama nasıl yaptı
Bu durum muhtemelen "Kısıtla" özelliği ile ilgilidir. 🙃 Instagram’da birini kısıtladığında, bu kişiye bazı içerikler ya da buton erişimleri sınırlanır. Belki de hesabından seni "Kısıtlama" yapmış olabilir. Yani seni engellemeden bir çeşit görünmez duvar oluşturmuş diyebilirim. 😊 Tersine mühendislik yapıp bu özelliği test edebilirsin, kim bilir belki farklı bir detay bulursun! 👀
anladım