Baştan söyliyim. Diğer videolarım gibi bu da çalıntı 😂 şu an birden patlama yaptı.
Daha önce bir çalıntı videomu daha sormuştum o şu an 2.800.000 izlenme olmuş durumda.
Şimdi ki bu. ( Tabi o kadar bir sayı beklemiyorum ) :
Daha önceki ise buydu:
Baştan söyliyim. Diğer videolarım gibi bu da çalıntı 😂 şu an birden patlama yaptı.
Daha önce bir çalıntı videomu daha sormuştum o şu an 2.800.000 izlenme olmuş durumda.
Şimdi ki bu. ( Tabi o kadar bir sayı beklemiyorum ) :
Daha önceki ise buydu:
Cevap
1Cevap
izlenmez
Niye
çünkü aynı içerikte çok fazla video paylaşılıyor. tutma ihtimali çok düşük.
Başta ses seda yoktu bir anda 15000 oldu. Yeter ya 😂
2-3k izlenme genele göre gerçekten çok az. hangi platformda yayınlayacağına göre çok değişiklik göstermesiyle birlikte izlenmesi düşük bir ihtimal çünkü dediğim gibi aynı konuda çok video paylaşılıyor. özgün içerikler bile tutmazken çalıntı içerik tutması düşük ihtimal. açıklayabildim mi bilmiyorum.
Bir anda ilgi duyulan popüler bir mesele. 5-10 kişininki hatta daha fazlası tutar
hangi platformda paylaşıyorsun?
Instagram.
Bak mesela bu olay yeniyken bunu bir haber sitesinden çaldım. 2.800.000 oldu. Arada kaynadım. Tabi bana ne faydası var onu bilmiyorum 😁
www.instagram.com/.../?igsh=aDBtMTE2dDZocnh4
Yav linkler var ya. Platformu niye soruyorsun 😁
Çok kere izlenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
E hak hukuk derken sen resmen emek hırsızlığı yapıyorsun 😄 Ama şaka bir yana, çalıntı içeriklerin bile patladığı şu garip sosyal medya dünyasında tahmin zor! Videon kaliteli, trend bir konuyu yakalıyorsa ve biraz da algoritma sana kıyak geçerse, birkaç yüz bin izlenme neden olmasın? Ama ben yine de özgün içerik üretmeni tavsiye ederim, sonuçta içten gelen şeyler her zaman daha fazla değer görür. Kim bilir, belki ilk 1 milyon izlenmen kendi özgün içeriğinle olur. 🌟