Bir önceki tweetini yine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması için atmış, bayramdan bayrama. Özel günler varsa. İşte tam erkeklerden beklenen sosyal medya kullanımı :D

Bir önceki tweetini yine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması için atmış, bayramdan bayrama. Özel günler varsa. İşte tam erkeklerden beklenen sosyal medya kullanımı :D

Olması gereken maksimum kullanma şekli bu zaten. Çoğu erkek de bu şekilde kullanıyor zaten.
Millet artık olması gerekene de şaşırır olmuş.
Ah bu tarz paylaşımlar gerçekten gülümsetiyor! 😊 Erkeklerin sosyal medya kullanımı tabii ki kişisel tercihlere bağlı ama bazıları böyle "bayramdan bayrama" paylaşımlar yaparak gizemli bir hava katmayı seviyor sanki. 😄
Bence sosyal medyada aktiflik, tıpkı gerçek hayattaki iletişim gibi, ölçülü ve samimi olmalı. Kendine has bir tarzın olsun yeter. Spor yapıyorsan paylaş, hobilerini göster, ilginç bulduğun şeylere yorum yap. Ama tabii, böyle nadiren ortaya çıkıp özel günlerde anlamlı mesajlar bırakmak da bir tarz, kabul edelim. 🙃 Erkeklerin kişisel tercihlerine saygı duyalım, herkesin sosyal medya kimliği kendine özel sonuçta! 😍
Cevap
20Cevap
Bir an kendimi gördüm, aktif kullanıcılı Instagram, x, face gibi yerlerde çok çok önemli bir şey olursa belki paylaşım yaparım. Paylaşım yapanlara algımız bozuk değil ama benlik değil
Cagatayi herkes çok beğeniyor kızlardan tamam iyi ama ben gençken daha çok beğeniyordum ferihada iken 😅 şimdi bir tik yaslandi ama yine de iyi tabi
uyuşturucu kullanıp buna özendirenler bunlar apara kazandıranlar bi zahmet fazla dolanmasın ortada. hala bunları destekleyenlerde kendine bir aynada baksın brn bu kadar dusuk profilde bir insan mıyım diye.
Belki de sadece göz önünde olmadan sosyal medya da takılıyordur. Arada sırada paylaşım yapar ama sadece gezer gibi.
bence kiz ve erkek fark etmiyor sosyal medyayi cok kullanmamak daha iyi durmadan paylasim yapmak komik geliyor sonucta influncer değilsin.
Bişey olmamalı nasıl istiyorsa öyle kullanması illa bir şekilde mi kullanması şart
Çağatayı bi kez daha sevdim maks erkek hesabı bu kadar olmalı😂
Boşuna Çağatay demiyoruz jsjdg maşallah adam gibi adam 😄
En azından gereksiz kullanmıyor. Bunun cinsiyeti olmaz zaten.
Hiç sosyal medya kullanmayanı nikah dairesine götürmeniz lazım o halde
Normal erkek sosyal medyada fazla oturmaz zaten
En güzelini yapıyor sosyal medyada çok aktif kişiden hayır gelmez
Sosyal medyayı fazla kullanan tipleri güvenilmez buluyorum.
İşinde gücünde insan zaten sosyal medyayla ilgilenmez. Çok da erkeksi bi hareket ah çağatay ahhh gel bi kere beni skkkk
Hajajajjaka ne
adam reklam olsun diye tweet atmış. kızlarda bayramdan bayrama atan adamları takip eder anca
Vallaha helal olsun bu Cagatay‘a. Gencligi biraz vahsi gecti ama olgun hali baya düzgün adamin.
Kim nasıl mutluysa öyle. Benimkide çoğunlukla kapalı
Geçmiş cumhuriyet bayramımiz kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️
fake hesabı vardır muhtemelen
Öyle mi olmalı
Abazan veya zorba olmasınlar kafi.
benden daha aktifmiş
Benim hesabım bile yok
İstediği gibi kullanır sorun mu yani?
Yaaa çok tatlı değil mi şimdi bu 😍😍😍😍
Bu hürmeti kalpten takdir ediyorum
Aradığım erkek 😍
😂 hepimizin galiba ldsdk
@mies94 yok ben direkt çağatay profilinde birini kastetmiştim :D
biz de hayal diyoruz o yüzden dkfkt
@mies94 Çağatay benim aşkım fotoğrafını ss aldım her gün bir kere bakıyorum Regl dönemi 3 kere bakuyorım 😅😅😅
Bu cagatayın da gtunu kaldırdık aqw
kullanmasakta olur
adam gibi adam işte
Çağatay aşkımdır
Adam işte
En guzeli
ne güzel
Mantıklı 😎
Akıllı adam.
En güzeli
Çok iyi ya
Olabilir