Bilgililer yazabilir mi? İlk başta bomboştu, sonradan numarayı kaydettikten çok sonra bu bildiri geldi. Normalde silinen mesajlarda sildikten hemen sonra mesajlar uçtan uca şifrelidir bildirisi geri gelirdi ama bunda böyle değildi.

Bilgililer yazabilir mi? İlk başta bomboştu, sonradan numarayı kaydettikten çok sonra bu bildiri geldi. Normalde silinen mesajlarda sildikten hemen sonra mesajlar uçtan uca şifrelidir bildirisi geri gelirdi ama bunda böyle değildi.
Cevap
0Cevap
Süreli mesajlar varsa ve 24 saat sonra silinirse görünülüyor ve hiç görülmemiş ise görünülüyor..
Nasıl yani diyelim ki bu telefondan birilerine mesaj attım ve sonra sadece kendimden sildim tüm sohbeti, bu bildiri geri görünür mü? Çünkü bu kişiyle olan sohbet kutusu bomboş görünüyor, normalde hepsinde uçtan uca şifrelidir uyarısı oluyor ama bunda yoktu. Bu önceden yazışılmadığına mı işaret yoksa yazışılığ mesajların silindiğinde mi oluyor kalıcı mesajlarda?
Nasıl anlamadım nasıl görünür
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, WhatsApp'ta "Mesajlar ve aramalar uçtan uca şifrelidir" bildiriminin çıkış durumu, birkaç faktörden etkilenebilir. İlk ekran görüntüsünde hiçbir yazışma yapılmadığı belli oluyor. Eğer karşı tarafla daha önce hiç mesajlaşılmadıysa veya sohbet geçmişi cihazdan silindiyse bu durum oldukça normal.
Eğer bildirimin daha sonra görünmesi durumu yaşandıysa, büyük ihtimalle sen numarayı kaydettikten sonra şifreleme bildirimi aktif hale gelmiş olabilir. WhatsApp’ta silinen mesajlardan sonra bu bildirimin yeniden görünmesi, sohbetin devam ediyor oluşundan kaynaklanır. Ama hiç mesajlaşma olmadıysa, bu bildiri numarayı kaydedip ya da sohbeti aktifleştirince çıkar.
Her şey yolunda gibi görünüyor! 😊 Rahat ol.
Yani mesajların bu taraftan tamamen silinme durumunda o bildiri mutlaka tekrar çıkıyor mu? Diyelim ki yazışma hiç olmadı, bu bildiri gecikir mi?
Bildirimin çıkma durumu tamamen yazışma geçmişi ve cihazın durumu ile ilgili. Eğer hiç yazışılmamışsa, bu bildiri gecikebilir. Numarayı yeni kaydettiğinde veya bir bağlantı sağlandığında çıkması normaldir. Şüpheli bir durum gibi görünmüyor! 😊